Lektiehjælp i Dansk

Ellen Marie Bach Ryhl

4000 Roskilde

19 år

Kontakt

Intro

Jeg blev student fra Roskilde Gymnasium STX i juni 2023 og mit karaktergennemsnit lå på 11,7. Jeg har en bred forståelse af forskellige fag, hvilket gør mig veludrustet til at vejlede og undervise. Jeg sætter en ære i at kunne forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Jeg prioriterer også at læring skal være sjovt, og når emnerne driller, er jeg klar til at tackle spørgsmålene fra en anden vinkel, om det så er gennem leg eller gode analogier. Jeg værdsætter betydningen af en støttende og positiv læringsmiljø, hvor mine elever føler sig opmuntret til at udforske og stille spørgsmål.

Som lektiehjælper/mentor er mit mål at hjælpe mine elever med at nå deres akademiske mål og udvikle sig som selvstændige individer. Jeg er begejstret for muligheden for at bidrage til deres succes og at være en vigtig del af deres akademiske rejse.


Dansk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 165 kr.

Jeg har altid elsket faget dansk og jeg er derfor klar til at hjælpe med alt fra at skrive stile til at lave fremlæggelser. Hvis du gerne vil blive bedre til at kunne række hånden op i dansktimerne er det en af min ekspertise-områder, jeg har aldrig fået andet end 12 i mundtlig dansk, og jeg har en masse redskaber og metoder til at opnå dette. 

Andre undervisere i samme kategori

Ida Larsen

3000 Helsingør

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt
Heidi Christoffersen

2665 Vallensbæk Strand

Pris 300 kr. / time

Vis profil Kontakt