Lektiehjælp i Dansk, Engelsk og Matematik


Intro

Jeg er en ung kvinde på 20 år. I øjeblikket studerer jeg ernæring og sundhed. Min målgruppener børn og unge. Jeg er selv meget god med børn og har en tæt kontakt med dem. Jeg tilbyder undervisning og lektiehjælp i følgende fag: Matematik, dansk, engelsk og Samfundsfag. Jeg har gået på den samfundsvidenskabelige og sproglige linje på STX. Jeg er dygtig i sprog og kommunikation. Jeg elsker at lære fra mig og har selv hjulpet forskellige børn. Jeg tager barnet i dets øjenhøjde og lytter til deres behov og sørger for at de får den nødvendige og korrekte hjælp. Jeg tilbyder hjælp i Ordforråd, stavning, grammatik, skrive og læse, opgaveløsning og regning. Jeg har haft Matematik på B niveau og engelsk og dansk på A niveau. Som person er jeg meget socialt og udadvendt.


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 7 - 18 år
Pris pr. time: 140 kr.

Jeg tilbyder undervisning i dansk og også i dansk som andetsprog. I følgende områder: Stavning, grammatik, læsning, ordforråd og diktat


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 6 - 22 år
Pris pr. time: 140 kr.

Tilbyder undervisning i engelsk. Lytte, forstå, skrive, grammatik, ordforråd og udtalelse. Jeg kan også hjælpe barnet med lektierne. Jeg har selv haft engelsk på A niveau forstå både sproget flydende og skriver det.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 7 - 14 år
Pris pr. time: 140 kr.

Tilbyder hjælp i regning og opgaveløsning. Tilbyder hjælp og forståelse til lektier og øvelse


Område(r) services udbydes i:

Nadin

2200 København N



 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt