Lektiehjælp i Dansk, Engelsk og Matematik


Intro

Mit navn er Camilla Ibsen og jeg har i flere år hjulpet folkeskoleelever samt gymnasiestuderende med dels lektier og eksamensforberedelse. For tiden har jeg to faste elever: en pige på 11 år, som jeg hjælper med at blive bedre til at overskue tal og til at løse matematiske problemer og en dreng på 10 år, som jeg hjælper med at læse og stave. Desuden har jeg i de sidste to år hjulpet gymnasiestuderende med at komme i gang med større skriftlige opgaver samt forberedelse af mundtlige eksamener.

Hvad kan jeg tilbyde?
Det vigtigste jeg kan tilbyde er udover mine rent faglige kvalifikationer, min erfaring i at lære fra mig. Jeg har oplevet hvordan min hjælp har gavnet både elevers og studerendes faglige niveau i form af et miljø som opmuntrer og motiverer.
Mine faglige kompetencer er især indenfor dansk, historie, samfundsfag, kristendomskundskab, engelsk, fransk og matematik og jeg kan hjælpe børn i alle klassetrin.

Hvem er jeg?
Jeg studerer humaniora på Roskilde Universitet og bor i Valby. Gennem folkeskolen og gymnasiet har jeg som engageret elev opnået gode resultater. Jeg brænder for at lære fra mig og for at arbejde kreativt med fagligt stof. Derudover har jeg tre mindre søskende og bor sammen med min kæreste, Nicklas.
Jeg afslutter min bachelor i filosofi og historie om halvandet år. Jeg er en meget engageret studerende og holder meget af at læse en masse fagbøger. Men jeg elsker også at lære fra mig. Det har altid betydet meget for mig og jeg har derfor siden jeg startede i gymnasiet været privat underviser for både folkeskoleelever og siden også gymnasieelever, hvor jeg især har hjulpet dem op til eksamener.
Min drøm er at blive underviser enten på universitet eller på gymnasiet og derfor vil jeg gerne udfordre mig selv endnu mere ved at lære fra mig på et højere niveau.


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 120 kr.


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 120 kr.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 120 kr.


Camilla's uddannelser

Humanistisk Basisstudium

RUC

Roskilde

Bestod i 2010

Danmark


 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt