Lektiehjælp i Dansk, Korrekturlæsning og Psykologi


Intro

Hej

Mit navn er Sacha, og jeg vil hjertens gerne læse korrektur på din tekst.

Jeg har altid haft flair og interesse for sprog og grammatik, hvilket også ligger til grund for mit valg af uddannelse. Jeg har en kandidatgrad fra 2019 i dansk og psykologi fra Københavns Universitet (samt læst psykologi i et semester i London på University of Greenwich).

Jeg arbejder til daglig som handelsskolelærer, hvor jeg underviser i dansk, psykologi og organisation. Derudover har jeg syv års erfaring som lærervikar og fire års erfaring som lektiehjælper, hvor jeg særligt har støttet og hjulpet børn og unge med dansk inkl. retskrivning. Jeg har også arbejdet som frivillig på et sprogcenter, hvor jeg har hjulpet voksne med at lære dansk som andetsprog. De seneste fire år har jeg også læst korrektur på adskillige gymnasie- og universitetsopgaver med stor tilfredshed.

Derfor tilbyder jeg grundig korrekturlæsning af din tekst til en fornuftig pris.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, om mine kompetencer matcher dine behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig :)


Dansk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 300 kr.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet i 2019. Til dagligt underviser jeg på en handelsskole. Derudover har jeg 7 års erfaring som lærervikar på en folkeskole, 4 års erfaring som lektiehjælper og 3 års erfaring som korrekturlæser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om, hvad dit behov er :) Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Korrekturlæsning

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: Ikke oplyst

Jeg har altid haft flair og interesse for sprog og grammatik, hvilket også ligger til grund for mit valg af videregående uddannelse.

De seneste fire år har jeg læst korrektur på adskillige gymnasie- og universitetsopgaver med stor tilfredshed.

Jeg arbejder til daglig som handelsskolelærer, hvor jeg hovedsageligt underviser i dansk.

Derudover har jeg syv års erfaring som lærervikar og fire års erfaring som lektiehjælper, hvor jeg særligt har støttet og hjulpet børn og unge med dansk inkl. retskrivning.

Jeg kan læse korrektur på al dansk tekst, hvad enten det drejer sig om korrekturlæsning af en SRP/SOP/EOP, en specialeafhandling eller en jobansøgning - det hele foregår dog online. Derudover kan jeg som oftest returnere din tekst inden for 24 timer.

Jeg tilbyder to forskellige pakker:

Pakke 1:
Standardkorrektur: Stavefejl, tegnsætning og grammatik.

Pakke 2:
Udvidet korrektur: Stavefejl, tegnsætning, grammatik, lette sproglige tilretninger og kommentarer med forslag til forbedringer.

Prisen afhænger både af opgavetype og mængde, så send mig gerne en mail, og vi finder en god pris :)


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Psykologi

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 300 kr.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet i 2019. Derudover har jeg også læst psykologi i London på University of Greenwich. Til dagligt underviser jeg bl.a. i psykologi på en handelsskole. Psykologi er min helt store interesse, og derfor vil jeg elske at undervise dig i faget.


Område(r) services udbydes i:

Online

2200 København N

Underviseren er villig til at rejse 5 km. fra destination "Online"


 

Andre undervisere i samme kategori

olivia Torke

7500 Holstebro

Pris 180 kr. / time

Vis profil Kontakt