Personlig træner i Pencak Silat


Intro

Undervisningen tager udgangspunkt I de 36 korte grundserier i deres kontaktform, kombinationer og variationer af disse, grundlæggende smidighed, motorik og energiøvelser, samt bevægelse koordination i seni kembang.

Jeg har trænet Pencak Silat siden 1992, da jeg var 19. Tidligere dyrekede jeg judo, boksning og karate. Jeg lærte oprindeligt fra en ven her i København, men siden 2003 er jeg rejst til Holland, hvor jeg har lært den elegante opvisningsform seni kembang formen af Charles Renoult. I 2011 blev jeg eksamineret at Paatje Phefferkorn (dengang 90 år), som var den lærer, der bragte stilarten SH Anoman til Holland. Jeg forkuserer nu mere på kampaspektet I samarbejde med Louis Franje, der har overtaget stilen efter Phefferkorn. Jeg har selv lært stilen fra mine lærer gennem tiden gennem en-til-en træning, og dette i kombination med hjemmearbejde giver det bedste resultat: Alles krop er forskellig, og vi har derfor alle forskellige udfordringer. Gruppetræning kan være sjovt, men det er efter min opfattelse ikke nok til at lære stilarten.

www.pencaksilat.dk


Pencak Silat

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 15 - 38 år
Pris pr. time: Ikke oplyst

Pencak silat er en indonesisk kampform som findes i mange former. Min stil er Pukulun Pencak Silat Setia Hati Anoman. Setia Hati (SH) betyder sandt hjerte. grundlæggende af 36 korte serier (jurus), der kan kombineres på forskelligvis. Alle djurus tager udgangspunkt i et trekantet bevægelsesmønster, således at man oftest bevæger sig i diagonaler, samtidig anvendes cirkulære bevægelse med hænderne. Det er en meget smuk stilart med mange facetter. Den er grusom i sit væsen, men i kembang formen, trænes den graciøst og elegant i en danseagtig form. Pencak Silat benytter sig desuden af en række traditionelle våben.


Område(r) services udbydes i:

Koebenhavn

Holbergsgade 14

1057 Koebenhavn K

Underviseren er villig til at rejse 20 km. fra destination "Koebenhavn"Christian Zilstorff's medier

variation af jurus 10 og dens delelementer

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=6QIUmU4LB7I&t=28s

Jurus 11

https://www.youtube.com/watch?v=poiSImBdmkY

 

Andre undervisere i samme kategori

Martin Sangill

2880 Bagsværd

Pris 50 kr. / time

Vis profil Kontakt