Undervisning i Matematik Niveau A, Reparation af computere og hardware og Udvikling og programmering


Intro

Jeg kan tilbyde hjælp i Matematik til og med niveau A. Jeg bestod i sin tid A-niveau på Århus Ingeniørhøjskole med karakteren 11 på den gamle 13-skala, svarende til 12 på den nuværende skala.

Jeg har arbejdet som selvstændig i mange år, dels med udvikling af hjemmesider til mindre virksomheder, fotografer, kunstnere og tøjdesignere. Siden 2015 har jeg arbejdet med udvikling og teknisk vejledning til event- og teaterbranchen og for selvstændige installationskunstnere. Siden 2019 har jeg arbejdet med test, service og reparation af behandlingssystemer til hospitaler og klinikker, fx. anæstesianlæg.

Lige for tiden (2023-) er jeg selv havnet tilbage på skolebænken for at videreuddanne mig til elektronikingeniør. Så det kan være jeg selv får brug for noget hjælp herinde ;-)

Jeg kan tilbyde kompetent hjælp til programmeringsopgaver i sprogene Python, C/C++, Javascript, HTML og CSS. Det kan fx. være du er HTX studerende eller i gang med en erhvervsuddannelse og har brug for den slags. Det kan osse være du er ingeniørstuderende som jeg selv, men da jeg har flere års erfaring med programmering bag mig, vil jeg sagtens kunne hjælpe dig hvis du har problemer og programmering er nyt for dig.

Sidst men ikke mindst kan jeg tilbyde hjælp til forståelse af analog elektronik, herunder praktisk kredsløbsforståelse, hjælp til udregning af kredsløbsopgaver og generelt hjælp til at opnå en mere intuitiv forståelse af elektroniske kredsløb, til brug ved reparation, designopgaver el. andet.

Undervisning kan foregå hos dig (i max. 10 km afstand fra Herning), på biblioteket eller på en café et sted i byen.

Ser frem til at høre fra dig!


Matematik Niveau A

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.

Fik i sin tid karakteren 11 (gamle skala) i faget, og har siden hen brugt særligt integralregning og vektorberegninger i mit arbejde, men osse generelt holdt det ved lige da jeg interesserer mig for det.


Reparation af computere og hardware

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Har arbejdet professionelt med reparation af elektronik i en årrække. Se evt. min profilbeskrivelse for detaljer.


Udvikling og programmering (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Særligt Python, C/C++, embedded og webudvikling. Se evt. min profilbeskrivelse for detaljer.


Område(r) services udbydes i:

Hjem

7400 Herning

Underviseren er villig til at rejse 15 km. fra destination "Hjem"


 

Andre undervisere i samme kategori

Magnus Eilersen

4130 Viby Sjælland

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt