Effektiv guitarundervisning over hele Danmark med professionel lærer

Få guitarundervisning over hele landet, med en professionel underviser og lær alle de krævende teknikker

Guitarundervisning kan være midlet hvis man sidder fast og føler at man ikke kommer videre.


Se alle guitarundervisere med det samme


At lære at spille guitar kan for de fleste synes som en uoverkommelig opgave, der hurtigt kan tage meget af ens tid. Det kan være forvirrende at skulle bruge begge hænder samtidig på de små strenge og selvom man benytter hjælpemidler, føles vejen til de gode melodier lang og kedsommelig.

Guitarundervisning - lær akkorder

Guitarundervisning tilpasset dine behov

Guitarundervisning nøje tilrettelagt dine behov kan imidlertid sætte fart på talentet og løreingen, og hurtigt vil du kunne spille simple stykker musik selv. Mange guitarundervisere bruger et helt enkelt trin for trin system, som stille og roligt lærer eleverne at spille guitar.


De første par lektioner kan man f.eks. lære de mest basale guitarteknikker, hvorefter sværhedsgraden i undervisningen intensiveres. Selvom al begyndelse er svær, vil du som elev kunne mærke mærkbare forbedringer allerede efter et par lektioner efter din guitarundervisning. Det er vigtigt, at du lærer de rigtig teknikker fra starten, så du ikke får dårlige vaner, som er svære at ændre på senere.


Som nybegynder er det meget vigtigt at lære de rigtige måder at håndtere en guitar på. En guitarunderviser kan hjælpe dig med dette helt fra starten af, så du ikke holder fast i de dårlige vaner og på den måde begrænser dig selv.


"Hvis du gerne vil igang med at lære at spille guitar, eller måske er kørt fast og mangler inspiration til at komme videre, er jeg den helt rigtige at komme til! Hos mig lærer du ikke kedelig teori, men du lærer at spille flydende, holde takten og hvordan du kommer videre, i bestræbelsen på at blive en bedre guitarist, med henblik på det at spille", skriver Aske som underviser i akustisk guitar. På hans profil kan du også se ham spille akustisk guitar på youtube.

Se hele Aske´s profil her

Professionel og kompetent underviser

For at blive bedre og dygtigere til at spille på guitar er det vigtigt med en god og professionel guitarunderviser, som kan lære de rigtige teknikker til eleven fra starten af. Ofte vil der blive taget udgangspunkt i forskellige sange som kan inspirere eleven til at blive endnu dygtigere og eksperimentere med nye måder at spille sangen på. Hos Menti foregår undervisningen typisk med en underviser og én elev. Dette sikrer høj kvalitet i guitarundervisningen og sikrer at eleven hele tiden lærer i det ønskede tempo, og på det niveau som er aftalt fra starten af.

Guitarundervisning af dygtige guitarrister

Guitarundervisning kan foregå på flere måder

Som elev kan du direkte og helt gratis kontakte den eller de guitarundervisere som vil du lære mere af. Inden undervisningen starter op, aftales der f.eks. hvor undervisningen skal foregå, hvor meget den skal koste og hvor mange lektioner der er brug for. Flere undervisere tilbyder også online undervisning, f.eks. gennem Skype eller lignende. Dette betyder at selvom du bor i Århus, kan du får guitarundervisning fra en ekspert bosiddende i København.


Selve guitarundervisningen kan tilrettelægges på flere måder. F.eks. kan man under en lektion også se på forskellige videoer på Youtube eller Vimeo og på den måde lære nye tricks på guitaren.


Se vores guitarundervisere


Bliv en bedre guitarist med målrettet guitarundervisning

Selvom vejen kan være lang, er det vigtigt at huske på at guitarunderviserens mål er at gøre dig bedre og dygtigere. Som elev er du ikke aldrig alane, men har hele muligheden for at modtage feedback, får mere træning og hele tiden blive hjulpet med at forbedre din guitarteknik. Guitarundervisningen er oftest tilrettelagt udfra dine evner, så selv du er ekspert eller nybegynder, har du hele tiden muligheden for at forbedre dig.


På hver underviserprofil kan du se hvilke niveauer som der kan undervises i. Ydermere tilbyder mange guitarundervisere lektioner for grupper, så du har mulighed for at få undervisning sammen med andre som er på dit niveau.


Så kom igang med professionel guitarundervisning allerede idag, og find den underviser som passer lige til dig og din spillestil!

Guitarundervisning med akustisk guitar

Så kom igang med professionel guitarundervisning allerede idag, og find den underviser som passer lige til dig og din spillestil!

Vi dækker hele Danmark med guitarundervisning

Du kan hurtigt komme igang med din guitarundervisning og bestille tid hos vores guitarundervisere døgnets 24 timer. Vores undervisere er baseret rundt om i hele landet og i langt de fleste store byer som København, Odense og Ålborg, men også i Valby, Nykøbing og Ringsted. Kort sagt, så dækker vi det meste af Danmark.


Held og lykke med din guitarundervisning.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Find musikundervisning online

Find en kampsportstræner i København

Musikken og dens fordeleUdvalgte undervisere

Jonas Lynge

2700 Brønshøj

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt
Jonathan Grøn

8260 Viby J.

Pris 125 kr. / time

Vis profil Kontakt
Tore Rasmussen

2200 København N

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt
Rodrigo Moreno

2300 København

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt
Lea Maria Jørgensen

2820 Gentofte

Pris 140 kr. / time

Vis profil Kontakt