Lektiehjælp online med kompetente undervisere i alle fag

Har du brug for lektiehjælp online til brøkerne som slet ikke giver mening, uanset hvor meget du prøver?

Uanset hvilke fag der driller, så er der hjælp at finde online, hvor kyndige undervisere er klar til at hjælpe dig med at løse opgaverne og forberede dig til eksamen. Få et hurtigt overblik over alle undervisere


Kvindelig lektiehjælp med computer

Hvad er online lektiehjælp?

Online lektiehjælp foregår som regel på den måde, at underviserne sidder klar til at hjælpe dig over videochat, når du mangler hjælp til lektierne.


Nogle steder kan du få hjælp her og nu, hvor du blot indtaster nogle informationer om dig selv, og så bliver du tilknytter en af de hjælpere, som sidder klar i chatten, som så besvarer dine spørgsmål bedst muligt.

Andre lektieportaler har lavet undervisningsvideoer på forhånd, hvor du selv kan gå ind og vælge den video der løser et konkret spørgsmål.


Helena Fornitz fra København underviser bl.a. i tysk og engelsk for 125kr pr. time. Helena underviser begyndere, øvede, erfarne og eksperter og kan også hjælpe med den tyske grammatik og kasus.


Du kan også blive tilknyttet en privat underviser som udbyder lektiehjælp online, og på den måde få fjernundervisning.


Hos Menti kan du f.eks. gratis kontakte en underviser, som har relevans for dine lektier. Herefter har du en mailkorrespondance, hvor I finder ud af de indledende ting, f.eks. hvad det præcist er du skal bruge hjælp til, og hvor undervisningen skal foregå.


I modsætning til flere andre undervisningshjemmesider, giver Menti elever mulighed for at modtage undervisning derhjemme eller online over f.eks. Skype eller videochat. Spørg din underviser om dette er en mulighed.

Fordelene ved lektiehjælp online

Hvad er fordelene ved online lektiehjælp?

Der er flere fordele ved at gøre brug af online lektiehjælp.


For det første er underviserne dygtige til deres fag, typisk med flere års erfaring inden for det givne område, og du kan derfor forvente stor professionalisme og engagement når du bliver undervist.


For det andet har underviserne tit en pædagogisk måde at forklare tingene på, som lettere kan hjælpe dig med at forstå problemstillingerne i den konkrete opgave. De kan forklare sammenhængen og løsningen på en anden måde end f.eks. dine forældre eller venner fra skolen.


Lea Tybirk fra Århus underviser i Matematik på niveau B og C. Det koster fra 150kr. for en undervisningstime. Du kan kontakte Lea direkte herFor det tredje, lærer du langt mere under én til én undervisning, sammenlignet med klasseundervisning, hvor der typsik ikke er særlig meget tid allokeret til den enkelte elev.


Du har har mulighed for at komme mere ned i dybden af opgaverne uden at skulle skynde dig, fordi læreren skal videre til den næste elev.

SRP opgave forside

Lektiehjælp online til Gymnasiet og folkeskolen

Lektiehjælp og undervisning af private, tilbydes individuelt til både folkeskole-, gymnasie elever og universitetsstuderende.


Da underviserne hos Menti tit har en længerevarende uddannelse, kan de typisk undervise på de fleste uddannelsesniveauer og studieretninger. Ofte underviser gymnasieelever løbende i de fleste fag på folkeskoleniveau


Kontakt de forskellige relevante undervisere og præsentér dem for den konkrete udfordring, f.eks. forberedelse til 9. klasse afgangseksamen eller hjælp til ligninger på gymnasietrin.


Underviseren vil herefter vende tilbage til dig med svar på dine spørgsmål og I aftaler herefter antallet af lektioner og prisen for undervisning.

Personer som tilbyder undervisning og online lektiehjælp

Hvad koster online lektiehjælp?

Der er stor forskel på priserne på lektiehjælp online.


Nogle hjemmesider fastsætter en fast timepris for deres undervisere. Det kan f.eks. være 200 kr. i timen. Andre har en fast månedspris.

Hos Menti er det underviserne selv, som bestemmer deres timepris. Her kan prisen svinge fra alt mellem ca. 75 kr. til 300 kr. afhængig af, hvem du vælger.


Du kan som elev spørge ind til priser for et specifikt fag ind. Priserne kan sommetider variere en del, og der kan ofte være penge at spare.


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgavenUdvalgte undervisere

Martin Sandberg

1350 København K

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt
Alina Tahir Aziz

2400 København NV

Pris 60 kr. / time

Vis profil Kontakt
>