Studiejob Odense

Studiejob i Odense som underviser i mere end 500 fag og emner

Ønsker du et studiejob i Odense eller i nærheden af Odense? Så er du i båd med rigtig mange andre unge mennesker, der læser i Danmarks største byer.

Få hjælp gennem Menti.dk, som er en online platform, der matcher mennesker i alle faggrupper og aldre, med andre mennekser der ønsker at blive klogere og lære mere om et specifikt emne.

Elev studerer via computer og mobiltelefon, mens eleven skriver på en blok papir

Studiejobs i større byer som Odense, kan give ekstra penge på kontoen

Studiejob i Odense

Hvorfor tage et studiejob i H.C. Andersens smukke by Odense ? Langt de fleste studerende bor og læser i en af Danmarks fire største byer. Og hvad har disse byer tilfældes? Udover at have en masse studerende, så har byerne også nogle ret høje huslejer. Så hvis du studerer i Odense, kan det være en god ide at tage et studiejob ved siden af studierne.

Et studiejob giver dig mere erfaring, gør dit CV mere attraktivt og kan betale sig rent økonomisk. F.eks. kan studerende med et ungså at tage et S.U. lån. Mange arbejdsgivere foretrækker ansøgere som inden deres første faste job, har haft et studiejob. Hos Menti.dk har du mulighed for selv at bestemme din pris, arbejdssted og arbejdsopgave.


Trine lærer elever at synge Opera som studiejob. Alle der ønsker at blive bedre til Opera kan direkte kontakte hende.


Dette er der primært to fordele ved. For det første undgår du at optage studielån, hvilket er en stor fordel for din fremtid.

For det andet kommer du til at lære en masse, og erhvervserfaringen kommer uden tvivl til at pynte på dit CV.

Hvis du studerer i Odense og er dygtig til (næsten) hvad som helst, så har du mulighed for at få et studiejob gennem Menti.dk

Café der sælger kaffe, kager og brød

Lær andre hvordan man f.eks. laver Sushi, vegatarisk velsmagende mad, producerer kaffe eller fokuserer på økologi og bæredygtighed i madlvaningen.
Se eksempler på undervisere i mad og drikke


Har du arbejdet i en Café, måske har du erfaring med madlavning, kender til økologi, sund madlavning eller vine ? På Menti kan du undervise andre i mere end 600 emner, bl.a. Dansk madlavning, Vinsmagning og Sushi. Menti forbinder mennesker som vil lære mere, med undervisere der har erfaring inden for mange forskellige fag og emner.

Mand i grå skjorte sidder koncentreret

Fordelene ved et studiejob

Men hvad er fordelene så ved at anvende Menti til at finde studiejobs i Odense? Den største fordel er, at det er muligt for stort set alle. Sloganet er, at alle er dygtige til noget, og med mere end 500 forskellige mener, som du kan undervise i, så er der uden tvivl også muligheder for dig.


Filippa arbejder som studiejobber gennem Menti.dk og underviser i Dansk.


Der er dog også mange andre fordele. Iblandt disse kan vi nævne:


Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du oprette en profil med det samme.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Lektiehjælp online

10 tips til en bedre jobansøgningUdvalgte undervisere

Johan Andersen

3650 Ølstykke

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Aravind Krishnan

9000 Aalborg

Pris 120 - 180 kr. / time

Vis profil Kontakt