Betingelser for brug af Menti.dk

Disse betingelser gælder for alle brugere af Menti.dk

Når du aktiverer din profil hos Menti, accepterer du også automatisk vores brugerbetingesler nedenfor.

Når du kontakter en mentor, accepterer du ligeledes vores nedenstående brugerbetingelser.

Du får en mentorprofil på Menti.dk, når du er oprettet i systemet. Oprettelsen sker efter ganske få minutter og du vil modtage en bekræftelsesmail fra Menti.dk.


Menti tager alle forholdsregler for at dine oplysninger behandles sikkert. Det sker ved kryptering af data på vores sikre servere. Alle oplysninger lagres i et sikkert it-miljø. Som bruger har du mulighed for at rette i dine egne personlige oplysninger og for at anmode om at få slettet din brugerprofil. Du kan slette din profil under "Min mentorprofil"


Som bruger af Menti.dk erklæreres herved at alle givne informationer for så vidt muligt er i overensstemmelse med de faktiske forhold. Forkerte informationer kan have negative følger og kan i sidste ende betyde en opsigelse eller sletning af den pågældende profil.


Som underviser på Menti må du kun opbevare kundedata på elever, så længe behandlingen af data er nødvendig for udførelsen af jobbet, herefter skal data slettes eller anonymiseres jf. GDPR, Databeskyttelsesforordningen


Menti tager intet ansvar, for evt. misbrug eller misforhold mellem profil og elev.


Menti forbeholder sig ret til jævnligt, at udsende nyhedsbreve samt e-mails til alle mentorprofiler og elever som kontakter en eller flere mentorprofiler.


Første gang du opretter en profil, vil du modtage en aktiveringsmail, som du skal aktivere før din profil er aktiv. Denne mail bør af bruger markeres som sikker.


E-mail adresser eller profilindhold vil ikke blive solgt eller videregivet til tredje-part og opbevares på Menti´s sikre servere. Profilen er selv ansvarlig overfor det indhold og grafik som tilføjes til Menti, og accepterer at menti.dk i visse tilfælde kan fjerne tilføjet indhold.


Alle som kontakter mentorprofiler på Menti.dk, er selv ansvarlige for alle ytringer gennem vores kontaktsystem, og giver Menti lov til at udsende nyhedsbreve og promovering til den pågældende e-mailadresse.


Menti foretager en kvalitetssikring af alle afsendte e-mails og beskeder, som led i bekæmpelse af spam og identitetstyveri.


Vi vil uden advarsel slette profiler som promoverer konkurrerende virksomheder, personer eller brands, gennem deres underviser profil.


Menti forbeholder sig ret til at reklamere på relevante sociale medier, relevante websites og i artikler og sommetider benytte relevante mentorprofiler oprettet på Menti.dk som del af denne reklame. Formålet med denne reklame er at skabe opmærksomhed mod mentorprofilen og profilere Menti.dk denne på bedst mulige måde.

Uddrag af vores privatlivspolitik

Hvilke personoplysninger vi indsamler


Vi indsamler følgende personoplysninger om dig når du er oprettet som underviser hos Menti.dk


Dit navn, postnummer, by, e-mail, kodeord (Krypteret), profilbillede, emner du underviser i samt alle yderligere oplysninger du har indtastet i forbindelse med udbygning af din underviserprofil.


Hvis du bliver kontaktet af en elev, bliver disse oplysninger også gemt i op til en måned, hvorefter de slettes automatisk.


Brug af personoplysninger


Vi bruger dine personoplysninger til at kunne levere en service som er tilstrækkelig overfor dig som kunde, samt at kunne forbedre vores tjenesteydelser og målrette relevante budskaber til dig.


Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand.


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på [email protected]


Kontakt Menti på [email protected] hvis du :Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet.


Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.


Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig.


Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning.

Ændring af vores persondatapolitik

Væsentlige ændringer af denne persondatapolitik vil fremgå på www.menti.dk og vil i nogle tilfælde sendes pr. mail.

Dataansvarlig

Leadmedia - 4180 Sorø - [email protected] - CVR: 26656516


Sidst revideret September 2021

Tilbage til artikler