Løs cirklens ligning - få hjælp her

Få assistance til at løse cirklens ligning og bliv dygtigere til matematik

Kontakt gratis en lærer, studerende eller universitetsuddannet, som kan hjælpe dig med alt fra løsning af cirklens ligning til beregning af en differentialligning til definitionen af omvendt proportionalitet.

Kvindelig underviser smiler med bog under armen

Cirklens ligning og andre udfordringer

For nogen er det let og lige til at regne ud, det med tal og ligninger. Men for rigtigt mange danskere er og bliver matematikken et hadefag, som de har svært ved.

Alligevel er det er et obligatorisk fag i folkeskolen og på de fleste ungdomsuddannelser, ligesom det i flere tilfælde kræver det også et godt gennemsnit i matematik for at ind på en videregående uddannelse.


Løsning af cirklens ligning, er et eksempel på matematiske opgaver der kan være meget udfordrende. Andre ligningstyper, som dem man præsenteres for i gymnasiet kan også være udfordrende uden en kompetent underviser og vejleder

Kvindelig underviser i grøn trøje

Løs cirklens ligning med en kompetent underviser

Mange undervisere kan hjælpe dig med at løse cirklens ligning og andre differentialligninger. Vi har undervisere som dækker alle fag fra folkeskole til universitet. Du kan kontakte alle disse undervisere direkte gennem gennem vores interne mailsystem.

Lea Lund-Knudsen fra Høng, underviser bl.a. i matematik på a niveau og kan lære dig mere om cirklens ligning og flere andre matematiske formularer. Lea tager fra kr.150,- for en undervisningstime. Du kan se hendes profil her.


En anden underviser i matematik niveau a er Gustav Rasmussen, som har en kandidat i fysik fra Københavns Universitet og har 2 års erfaring som gymnasielærer i fysik og matematik på alle niveauer.


Vores undervisere har stor erfaring med matematik på alle niveauer og kan hjælpe dig med mere krævende matematiske opgaver som :

Kvindelig studerende virker frustreret og bider i blyant

Cirklens ligning - en kort definition

Alle de punkter som en cirkel består af, de punkter der skal til for at lave en cirkel, er normalt defineret som cirklens ligning. Ofte, når man arbejder med udregning af cirklens ligning, er udgangspunktet, at cirklen er baseret i et koordinatsystem, hvor cirklen har centrum i ( a , b ).


Læs mere om cirklens ligning på Wikipedia


Få hjælp til matematik opgaverne

Vi har undervisere over det meste af landet, som kan hjælpe dig med at få styr på de ting, du har svært ved. Fra Køge til Odense og Hørning, fra København til Esbjerg og Nørresundby.


Priserne ligger mellem helt ned til 50 kroner og 200 kroner i timen. De kvalificerede privatundervisere kan hjælpe dig med alle dine matematiske kvaler.


Lea Tybirk fra Århus underviser i Matematik på niveau B og C. Det koster fra 150kr. for en undervisningstime. Du kan kontakte Lea direkte her


Få hjælp med alt fra sinus og kosinus, formler og diagrammer til enklere ting, du kan bruge i hverdagen, som at lave et overslag, når du skal ned og handle.

Undervisningen kan foregå hjemme hos dig selv, hos underviseren eller ude i byen, hvor du bor.


Der er også rig mulighed for at få lektiehjælp, hvis du godt kunne bruge et par ekstra øjne på de tabeller og ligninger, du får for i skolen, eller eksamenshjælp, hvis du går og drømmer om 12­taller i studenterhuen.Se alle undervisere i matematik


Af Emilie Fridh, skribent

Tilbage til artikler