Hvad er Zumba? Måske den sjoveste slankekur du ikke kender

Er du klar til at danse dig til en super form med Zumba? Det er præcis, hvad Zumba handler om

Af Thomas Jensen, skribent

Hvad er zumba træning?

Hvad er zumba?

Zumba er en sjov, glædesfyldt, og effektiv motionsform, der kombinerer dansens glade elementer fra bl.a. salsa, marengue, reaggeaton, samba, og hip hop med fitness- eksotiske latinske rytmer og fede internationale beats.


Rutinerne i Zumba er en kombination af hurtige og langsomme rytmer, og er særdeles effektiv til både vægttab og toning af kroppen

Siden starten af 2001 er Zumba fitness vokset til at blive verdens største og mest succesrige danse-fitness-program. 12 millioner mennesker i alle former, størrelser og aldre tager ugentligt undervisning i Zumba på mere end 110.000 steder i over 125 lande verden over.


Vægttab med Zumba

Det er sjovt, spændende og giver en super effektiv fedtforbrænding, og ikke mindst – det er nemt at følge for alle. Så længe du elsker god musik, så er det lige meget hvilken form du starter i.


Rutinerne i Zumba er en kombination af hurtige og langsomme rytmer, og er særdeles effektiv til både vægttab og toning af kroppen. Du får pulsen op, masser af sved på panden og samtidig med får du det mega sjovt. Før du ved af det, er du kommet i bedre form, og dit energi niveau bliver skyhøjt!Connie Yndal fra København er tidligere professionel danser og underviser i bl.a. zumba, disco og Salsa på fuldtid. Hun underviser på alle niveauer, og tilpasser gerne undervejs.


Hvordan kan zumba hjælpe på min træning?

Zumba for børn - seje moves og masser af energi

Zumba Tomic er designet eksklusivt for børn i alderen 4-12 år. Nu kan dit barn udfolde sig til fantastisk musik og lære seje moves.


Zumba Tomic giver børnene en oplevelse af, at træning er sjovt og én fest - ligesom de voksne oplever det

Zumba Tomic er fyldt med højt humør, masser lege, og energiske dans. Her lærer de små sjove danse-serier, hvor alle bevægelser er specielt koreograferet og børnevenlige. Først bliver det forklaret, hvad der skal ske, derefter bliver der undervist i koreografien uden musik og til sidst sættes der musik på. Børn elsker hip-hop, reggaeton, cumbia, salsa og meget mere.


Se alle zumba trænere


Dyrker man ZumbaTomic jævnligt giver det masser af positive fordele. Det kan øge dit barns fokus, selvtillid og forbedre koordinations evne, og ikke mindst give dit barn én bedre form.


ZumbaTomic er dog først og fremmest en sjov oplevelse med tid til masser af sjove lege. ZumbaTomic giver børnene en oplevelse af, at træning er sjovt og én fest - ligesom de voksne oplever det.

Tilbage til artikler