Lektiehjælp job med spændede udfordringer og glade elever

Ønsker du et spændende lektiehjælp job, som både udvikler dine færdigheder, hjælper elever og hvor du selv sætter egen din løn?

Kvinde i sort og hvid smiler mod kameraet

Sæt et ekstra aftryk på dit CV med et lektiehjælp job og mød nye spændende mennesker

Få et lektiehjælp job og hjælp elever i dit område med undervisning og skoleopgaver i flere forskellige fag.

Som privatlærer med et lektiehjælp job for én eller flere elever, får du ud over at tjene ekstra penge, også mulighed for at hjælpe unge mennesker videre gennem deres skoleforløb, forbedre dit CV og videreudvikle dine egne færdigheder.


Et job som lektiehjælp eller online lektiehjælp kan være utroligt givende i forhold til at skabe nye sociale relationer, få nye gode oplevelser og måske nye venner for livet.

Hvad indebærer et studiejob som lektiehjælp for dig?

Dit lektiehjælp job kan f.eks. være at lave en lektieplan til elevens eksamen, hvor der fokuseres på retstavning eller forskellige matematiske formler, som eleven har gennemgået i skolen det sidste år. Du finder sammen med eleven og elevens forældre ud at hvordan dine timer skal benyttes og hvornår du skal undervise.


Få et job som lektiehjælper i dagSom elevens privatlærer, er det også dit job løbende, at tage forskellige notater fra skoleopgaverne og forberede og klargøre eleven til din hjemmeundervisning.

Sammen med elevens forældre, holdes der fokus på, om eleven laver sine lektier, samtidig med at I træner og øver de forskellige opgaver som måske kan give problemer.

Fordelene ved et job som privat lektiehjælp

Der er flere fordele ved få job som lektiehjælp gennem Menti.dkMød en lektiehjælper

Bente Hahne fra København underviser i Lektiehjælp i Dansk og Dansk som andetsprog. Hun har undervist på mange forskellige niveauer og har arbejdet på flere forskellige sprogcentre i Danmark.

Ydermere har hun erfaring med international undervisning, og har bla. undervist medarbejdere i Haldor Topsøe, Citroén og på forskellige universiteter.


Du kan se Bente´s profil her

Få et lektiehjælp job og hjælp elever videre med deres studie og eksamen

Året rundt bliver der afholdt eksamener og test i Danmark og for mange elever i folkeskolen, på gymnasiet og på de videregående uddannelser er der et behov ekstraundervisning og ekstratimer når eksamen skal bestås.


Tit kan dette krav ikke helt opfyldes af de forskellige uddannelsessteder,og derfor søger vi flere som ønsker et job som lektiehjælp eller privatlærer for de mange elever som har brug for ekstra hjælp op til eksamen.

Lektiehjælp job med elever

Flere og flere af vores undervisere bliver kontaktet gennem Menti.dk. Dette betyder dog også, at mange undervisere må sige nej til elever pga. overbookning og ferieperioder. Derfor søger vi søger hele tiden nye lektiehjælpere for at dække behovet ind.


Hvis du ønsker et lektiehjælp job, at supplere din indtægt og få nye spændende opgaver, så opret en profil hos os. Tilmelding som lektiehjælp hos Menti.dk er 100% gratis


Opret mig som underviser

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler