Effektiv musikundervisning til en lav pris hos egen musiklærer

Få musikundervisning af en professionel lærer, som tager udgangspunkt i dine evner

Ønsker du musikundervisning og drømmer du om, at kunne tæve et sæt trommer til døde, synge så pigerne dåner eller spille den fede spade på niveau med Tom Morello? Så læs videre her.

Ung kvinde spiller akustisk guitar op af en væg

Bliv bedre med musikundervisning

Alle de store rockstjerner er startet et sted. Selvom det selvfølgelig er bedst at starte med at øve sig som ung, så er det aldrig for sent at lære noget nyt.


Få musikundervisning i guitar - se alle undervisere


Og selvom der findes masser af videoer på YouTube med mulighed for at lære musik, riffs og greb og få musikundervisning online, og man kan finde noder og akkorder til sine yndlingssange på Google, så kan det være en stor hjælp, at have en professionel til at sidde hos én og forklare, hvordan tingene hænger sammen på instrumentet.

Mand klædt i sort spiller banjo op af trævæg

Musikundervisning landet over, af kompetente musikere

Hos Menti har vi musiklærere, som kan lære dig at spille guitar, trommer, trompet eller at synge. Det eneste, du skal gøre, er at slå en underviser fra dit lokalområde op, om det så er Skive, Holstebro, Roskilde eller København, og kontakte den rigtige underviser for dig.


Kontakt Al Agami hvis du vil lære mere om rap og produktion af musik


Blandt vores undervisere har vi eksempelvis en dansk Grammy­vinder i form af rapperen Al Agami, som står klar til at lære dig at producere et monsterhit, beatboxe og/eller rappe.

Nærbillede af knapper fra et musikstudie

Bliv bedre til at producere musik

Hvis du derimod går med en lille DJ i maven og gerne vil lære at lave beats og producere musik på niveau med Diplo, Skrillex og Calvin Harris, så er der også hjælp at hente.


Læs vores artikel om guitarundervisning


Flere af vores undervisere tilbyder også hjælp til at lære at producere. Du kan også lære, hvordan du skriver sangtekster, hvis du drømmer om at skrive den næste danske sang, som skal nå til tops i hele verden ligesom Lukas Grahams ‘7 Years’.


Der er altså masser af muligheder for at få musikundervisning her hos Menti.dk, hvis du går med en lille superstjerne i maven.


Se alle musikundervisere i anden musik


Af Emilie Fridh, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Bliv en bedre guitarist

Musikken og dens fordeleUdvalgte undervisere

Jonathan Grøn

8260 Viby J.

Pris 125 kr. / time

Vis profil Kontakt
Tore Rasmussen

2200 København N

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt