Privatundervisning i matematik - bliv bedre til tal og algebra

Privatundervisning i matematik kan hjælpe dig eller dit barn hvis det er svært med tal, ligninger eller matematik

Få hjælp på alle niveauer i matematik og algebra, vores undervisere står klar til at hjælpe dig videre

Hvem underviser i matematik?

Mange af vores undervisere har flere års erfaring enten fra arbejdslivet, længerevarende uddannelser eller matematikkurser. Mange tilknyttede undervisere arbejder eller har arbejdet som skolelærere eller vikarer.


Nogle er tilknyttet folkeskolen, andre universiteter eller gymnasier. Andre undervisere er studerende, som tilbyder hjælp til matematik for at supplere deres SU.


Generelt har vores privatundervisere og privatlærere i matematik har alle aldre og baggrunde, men fælles for dem alle er deres motivation for at hjælpe dit barn eller dig selv med matematik på alle niveauer.


Alle med brug for privatundervisning, privatlærer eller lektiehjælp i matematik, kan direkte og helt gratis kontakte vores dygtige privatundervisere.

Kvindelig privatunderviser i grøn trøje med laptop

Hvor vil privatundervisning i matematik foregå ?

Efter den indledende kontakt gennem vores e-mailsystem, hvor du kan stille spørgsmål til underviseren, finder I sammen ud af hvordan undervisningen skal foregå. Nogle undervisere vælger at komme hjem til eleven. Andre underviser på deres egen bopæl, mens en tredje gruppe tilbyder fjernundervisning gennem f.eks. Skype.


Lea Tybirk fra Århus underviser i matematik på niveau B og C. Det koster fra kr.150,- for en undervisningstime. Du kan kontakte Lea direkte her


Muligheden for at modtage undervisning på en Café eller et bibliotek er også til stede. Alt dette er noget, som du selv aftaler med din matematik underviser, inden I mødes til første undervisningstime.


På grund af denne fleksible måde at aftale undervisning på, er både underviser og elev helt klar over hvordan undervisningen vil forløbe allerede inden I har set hinanden.

Kvindelig og mandlig underviser

Hvad koster en undervisningstime i matematik ?

Det er forskelligt hvor meget en undervisningstime koster. Mange af de timepriser, som er opgivet på underviserprofilerne er vejledende priser og kan aftales inden den første undervisningstime.


Hvis du som elev er i tvivl om den mindste ting, så kontakt din underviser og få mere information. Det er bedre at spørge en gang for meget eller slet ikke at spørge. Da Menti er en gratis service for elever, kan det tit godt betale sig at kontakte flere forskellige undervisere for at afdække hvilken underviser som møder dine behov bedst.


Se vores undervisere i matematik


Jeg ønsker at undervise andre i matematik

Hvis du ønsker, at undervise andre i matematik på et eller flere niveauer kan du oprette en underviser profil på Menti. Det tager ikke mere end 2 minutter at oprette en profil.


En underviser profil giver dig mulighed for, at skabe direkte kontakt med elever som ønsker undervisning. På Menti kan du undervise i mere end 500 emner, og tilføje alle relevante uddannelser, tidligere jobs og meget mere.


Opret en underviserprofil


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler