Studiejob over 18 år, se dine muligheder

Over 18 år og på jagt efter et studiejob?

Er du over 18 år, og på jagt efter et studiejob nogle timer om ugen eller måske mere ? Så er du kommet til det rigtige sted

Glade studerende over 18 år, kigger i kamera og giver thumbs-up

Studiejob til dig som er over 18 år

At finde et studiejob som studerende over 18 år kan ofte være en udfordring. Der er typisk mange ansøgere til de studiejobs som bliver slået op på de forskellige jobportaler og lønnen er sommetider i den lave ende af skalaen.


Ydermere er der mange ansøgere til de studiejobs der bliver slået op, og tit man skal man kende én som kender én for at komme til en eventuel jobsamtale.


Mads tager studiejobs gennem Menti.dk, se hans underviser profil her


På Menti bestemmer du selv hvor du vil arbejde, hvor høj din timeløn skal være og hvor mange timer som du ønsker at arbejde.


Hos os kan du oprette dig som underviser i mere end 500 fag og omner, som du vil undervise andre i. Du opretter en profil gratis, og vælger de fag du gerne vil undervise i, så sørger systemet for at finde relevante elever som vil kontakte dig.

Kvindelig studiehjælper med grøn mappe smiler til kamaraet med elever i baggrunden

Hvorfor tage et studiejob?

Der er mange grunde til at have et fleksibelt studiejob. For mange studerende i over hele landet, kniber det med økonomien, hvis SU’en er eneste indkomst.

Derudover er et job som underviser brugbart i flere sammenhænge.


Bliv oprettet som studiejobber i dag og bliv kontaktet af elever


Først og fremmest er det ekstra tid, du bruger i det stof, som du kan lide eller selv studerer, hvilket er med til at give en større forståelse af dit eget studie.


Endvidere højner et relevant studiejob gevaldigt dine chancer, når du skal søge fast arbejde efter færdiggørelsen af dit studie.


Det kan være en fordel at tage studiejob når man er fyldt 18 år. Med alderen kommer mere erfaring og lønnen er tit højere end da man var yngre. Som studiejobber over 18, vil du blive kontaktet af flere elever og få flere spændende jobs.


Ved at bruge Menti til at finde et studierelevant job får du en nem platform, der giver dig mulighed for at planlægge alt lige fra dit antal timer og dine arbejdstider til din timeløn.

Lærer med sort skæg hjælper elev med lektierne i klasselokale

Hvad er Menti?

Menti.dk er en platform, der sammensætter undervisere og elever til privatundervisning indenfor mere end 500 emner.


Se hvad du kan tjene som studiejobber


Du opretter gratis en profil, hvad enten du ønsker at tjene lidt ekstra ved siden af studiet eller du søger supplerende undervisning ved siden af din skole. Herefter er det bare med at opleve alle fordelene ved Menti.dk.

Hvorfor benytte Menti.dk?

Du skal bruge Menti.dk fordi, platformen giver dig mulighed for at modtage undervisning i lige netop det du har brug for.


Du kommer til at møde undervisere, der brænder for det samme som dig, og mentorer, der brænder for at hjælpe lige præcis dig med de ting, som du ønsker at blive bedre til.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler