Danskundervisning for voksne udlændinge over hele Danmark

Lær det danske sprog fra tale til skrift med en dygtig danskunderviser som kan hjælpe dig videre

Af Thomas Jensen, skribent

Danskundervisning for voksne udlændinge - Mandlig udlænding kigger til siden

Målrettet danskundervisning for voksne udlændinge

Hvis du for nyligt er kommet til Danmark som udlænding eller har været her en årrække, uden at kunne hverken tale eller skrive det danske sprog, kan målrettet danskundervisning være en fordel for dig.

I vores underviser kartotek har vi mange undervisere, som lærer voksne udlændige at både tale og skrive bedre dansk.


Yasmin al-adnani fra Gentofte tilbyder danskundervisning for voksne udlændinge fra kr. 100,- pr. time. Yasmin underviser også i verdenshistorie og matematik for begyndere og øvede.


Sort kvinde underviser på skole

Fordele ved at kunne tale og skrive dansk

Danskundervisning for voksne udlændinge giver flere fordele.


Danskundervisning for voksne udlændinge

Få en kompetent underviser tilknyttet

Danskundervisning for voksne udlændinge tilbydes både til mennesker som er flyttet til Danmark for at arbejde eller studere. Men også til migranter, familiesammenførte eller til mennesker som flygter fra krig eller forfølgelse i det land de kommer fra.


Camilla Groen fra København tilbyder online danskundervisning for voksne udlændinge fra kr. 200,- pr. time. Camilla har mere end 5 års erfaring med privatundervisning og sætter en ære i at hendes elever får et stort fagligt udbytte af undervisningen. Hun underviser ydermere bl.a. online i engelsk, kulturteori og socialvidenskab.Fordelen ved at vælge en underviser fra Menti er, at du selv har mulighed for at planlægge din danskundervisning og præcisere hvilke forløb du ønsker undervisningen skal indeholde.

Sammen med din mentor, har du mulighed for at sætte ord på hvor i sproget du ønsker forbedreninger.


Flere af vores undervisere har erfaring med danskundervisning for voksne udlændinge og kan hjælpe dig til at tale og skrive dansk på en forståelig måde.


Tatiana Jensen fra Tårnby, nær København tilbyder danskundervisning for voksne udlændinge for kr. 125,- pr. time. Tatiana arbejder som en frivillig i Dansk flygtningehjælp og kan også forberedelse til afsluttende præver og eksamener.


Hvad koster danskundervisning for voksne udlændinge?

Typisk er prisen for en undervisningstime omkring 120 kr. Det er langt billigere end hvad de fleste sprogskoler eller andre aktører på markedet tager for danskundervisning. Det bør nævnes at prisen kan variere en del fra underviser til underviser.


Se f.eks. denne oversigt over timepriser for undervisning på Menti.dk

Tilbage til artikler