Privatundervisning pris - hvad skal jeg betale?

Hvad er prisen på privatundervisning?

Af Thomas Jensen, skribent

Ønsker du se en oversigt over alle vores undervisere og deres timepris så følg dette link


Det kan være svært at finde rundt i, hvad undervisning generelt koster.


Hvad er en fornuftig pris på privatundervisning i matematik eller tysk? Betaler man for meget for en undervisningstime ?


Vi prøver at besvare dette i denne artikel.

Privatundervisning pris, hvad koster det

Prisen på privatundervisning og lektiehjælp bestemmes af mange forskellige faktorer.


Vi nævner her et par forskellige grunde, til at en pris på privatundervisning kan svinge så meget.

Privatundervisning pris - hvad koster lektiehjælp i f.eks. Matematik

Hos Menti er det gratis at kontakte en underviser. På mange andre hjemmesider, skal der betales for at se et underviserkartotek.


Lea Tybirk fra Århus underviser i Matematik på niveau B og C. Det koster fra 150kr. for en undervisningstime. Du kan kontakte Lea direkte herMia Louise Thomsen fra Frederiksberg i København, underviser i matematik for kr. 120,- pr. time.


Prisen kan variere en del fra lærer til lærer, men oftest ligger den mellem 100kr til 200kr. pr. påbegyndt time.


I enkelte tilfælde starter prisen fra kr. 80,-


Det kan tit være en god idé at kontakte flere lærere og mentorer, for at få et bedre overblik over deres kompetencer og hvilke pris de kan tilbyde. Sommetider er det muligt at få et pænt afslag i prisen.


Ida Lund Madsen fra Nørresundby tager fra kr. 105,- pr. times privatundervisning. Ida underviser bl.a. i Psykologi, Religion, Sociologi og verdenshistorie.


Betal for den undervisning som du har behov for og ikke mere

Har du et barn som går i 3. klasse vil det mest fornuftige være, at kontakte undervisere som kan undervise på det klassetrin og ikke en dyrere og mere erfaren underviser som måske har en universitetsuddannelse bag sig.


Anthony Le fra Århus tager kr. 300,- for en times svømmeundervisning. Anthony har mere end 10 års erfaring med svømmeundervisning og tilbyder en gratis undervisningstime til kommende elever.


Undersøg altid behovet først, før du kontakter en privatunderviser eller lektiehjælper. Det kan i sidste ende betyde en markant besparelse på privatundervisning pris i undervisningen.


Tilbage til artikler