Privatundervisning pris - hvad skal jeg betale?

Hvad er prisen på privatundervisning?

Ønsker du se en oversigt over alle vores undervisere og deres nuværende timepris så følg dette link


Det kan være svært at finde rundt i, hvad privatundervisning generelt koster.


Hvad er en fornuftig pris på privatundervisning i matematik eller tysk? Betaler man for meget for en undervisningstime ?


Vi prøver at besvare dette i denne artikel.

Privatundervisning pris, hvad koster det

Prisen på privatundervisning og lektiehjælp bestemmes af mange forskellige faktorer.


Vi nævner her et par forskellige grunde, til at en pris på privatundervisning kan svinge så meget.

Privatundervisning pris - hvad koster lektiehjælp i f.eks. Matematik

Hos Menti er det gratis at kontakte en underviser. På mange andre hjemmesider, skal der betales for at se et underviserkartotek.


Jonas Caspersen fra Frederiksberg underviser i Matematik Generelt. Det koster 150kr. pr. time. Du kan kontakte Jonas direkte her.Ileane Thea Stougaard fra Odense underviser i både Matematik Generelt og Matematik på B-niveau. Hun tager 130kr. pr. time. Du kan kontakte Ileane direkte her.


Prisen kan variere en del fra lærer til lærer, men oftest ligger den mellem 100kr til 200kr. pr. påbegyndt time. Lærerens kvalifikationer og uddannelse kan også også påvirke den pris som man må betale for undervisningen.


I enkelte tilfælde starter prisen fra kr. 80,- pr. time.


Det kan tit være en god idé at kontakte flere lærere og mentorer, for at få et bedre overblik over deres kompetencer og hvilke pris de kan tilbyde. Sommetider er det muligt at få et pænt afslag i prisen.


Maria Rabenholt fra Aalborg underviser i Generel Matematik som hun udbyder til både private og grupper. Hun underviser alle fra 0-39år og tager 200kr. pr. time for undervisningen.Kim Borch fra København underviser bl.a. i Matematik på A-niveau. Det koster 160kr. pr. time. Kontakt Kim direkte her


Betal for den undervisning som du har behov for og ikke mere

Har du et barn som går i 3. klasse vil det mest fornuftige være, at kontakte undervisere som kan undervise på det klassetrin og ikke en dyrere og mere erfaren underviser som måske har en universitetsuddannelse bag sig.


Yu Yan fra Lyngby underviser i Biologi og bioteknologi, Engelsk og Matematik på Generelt niveau. Hun tager 200kr. i timen. Kontakt Yu Yan direkte her.


Undersøg altid behovet først, før du kontakter en privatunderviser eller lektiehjælper. Det kan i sidste ende betyde en markant besparelse på privatundervisning pris i undervisningen.


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

9 klasse afgangseksamen

Bliv bedre til at snakke og skrive dansk

Vejledning og hjælp til SRP opgaven

Lektiehjælp online

Find en egnet lektiehjælper

Dansk som andetsprog - lær det danske sprog

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgavenUdvalgte undervisere

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt