Privatundervisning i engelsk - begynd allerede idag

Få privarundervisning i engelsk og bliv bedre til at skrive, snakke og kommunikere på engelsk

Få den helt rigtige privatundervisning i engelsk med Menti.dk og lær det engelske sprog hurtigere.

Engelsk lærer med laptop i grøn trøje ved et bord med bøger

Privatundervisning i engelsk - hvem vil blive min underviser?

Har du et ønske om at kunne kommunikere bedre på engelsk eller at blive bedre til den grammatiske del af det engelske sprog?

Måske kan privatundervisning i engelsk hjælpe dig videre

Hos Menti har vi private undervisere som kan hjælpe på alle niveauer i engelsk og engelsk grammatik. Vi har mange lærere tilknyttet som kan tilbyde dig kompetent privatundervisning i engelsk.

Mange af vores undervisere har mange års erfaring enten fra professionelle jobs, længerevarende uddannelser eller ophold i engelsktalende lande.

Vores undervisere i engelsk har alle aldre og baggrunde, men fælles for dem alle er at de har motivationen og muligheden for at undervise i engelsk på alle niveauer.

Alle med brug for privatundervisning i engelsk, kan direkte og helt gratis kontakte vores engelsk privatundervisere.

Hvor vil privatundervisning i engelsk foregå ?

Efter den indledende kontakt gennem vores e-mailsystem, hvor du kan stille spørgsmål til underviseren, finder i sammen ud af hvordan undervisningen skal foregå.


Nogle undervisere vælger at komme hjem til eleven, andre underviser på deres egen bopæl, mens en tredje gruppe tilbyder fjernundervisning gennem f.eks. Skype. Muligheden for at modtage undervisning på en Café eller et bibliotek eksisterer også i nogle tilfælde. Det er med andre ord helt op til dig som elev, hvor din undervisning skal foregå og hvor du befinder dig bedst.


Melisa Gazvani er fra Brønshøj i København og underviser i engelsk. Melisa har erfaring som vikar fra folkeskolen og har topkarakterer fra gymnasiet.


Alt dette er noget som du selv aftaler med underviseren, inden I mødes til første undervisningstime. På grund af denne fleksible måde at aftale undervisning på, er både underviser og elev helt klar over hvordan undervisnningen vil forløbe allerede inden i har set hinanden. Dermed får du det bedste udgangspunkt for privatundervisning i engelsk.


Hvad koster det at få privatundervisning i engelsk ?

Det er forskelligt hvor meget en undervisningstime koster. Mange af de timepriser som er opgivet på underviserprofilerne er vejlende priser og kan aftales inden den første undervisningstime. Hvis du som elev er i tvivl om den mindste ting, så kontakt en underviser og få mere information. Det er bedre at spørge en gang for meget eller slet ikke at spørge. Da Menti er en gratis service for elever, kan det tit godt betale sig at kontakte flere forskellige undervisere for af afdække hvilken underviser som dækker dine behov bedst.


Alle med brug for privatundervisning, privatlærer eller lektiehjælp i matematik, kan direkte og helt gratis kontakte vores dygtige privatundervisere.


Se hvem der kan hjælpe dig med det engelske sprog og kontakt din kommende underviser helt gratis


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgaven

Bliv bedre til tysk

10 tips til en bedre jobansøgningUdvalgte undervisere

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt