Privatundervisning med egen privatlærer over hele landet fra kr. 100,-

Brug for privatundervisning i matematik, engelsk, dansk, kemi eller måske fysik eller noget helt andet?

Kunne du bruge en sparringspartner i læseferien inden eksamensperioden eller en privatlærer og lektiehjælp til dit barn i folkeskolen ?

Privatundervisning matematik tal

Kan du sige ja til ovenstående, er du kommet det rigtige sted.


Vores privatundervisere står klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte dem direkte og helt gratis gennem vores kontaktformular.


Eksempel på direke kontakt til underviser

Privatundervisning hjælper alle med at blive klogere

Formålet med Menti, er at hjælpe elever med at blive klogere og dygtigere til bl.a. skole,-gymnasie og universitetsfag. Vores undervisere har vidt forskellige baggrunde og aldre, men fælles for dem alle er motivationen og lysten til at undervise.


Hvad er fordelene ved kvalificeret lektiehjælp?


Fordelen ved at have undervisere i forskellige aldre og med forskellige kompetencer, er at du som elev kan finde lige den privatunderviser som du mener kan hjælpe dig på bedst mulige måde.


Tyskundervisning med lærer

Mange af vores undervisere har stor erfaring med hjemmeundervisning, både gennem uddannelse men også gennem flere års erfaring med undervisning og online lektiehjælp.


Læs mere om privatundervisning i matematik, engelsk eller tysk

Kontakt flere privatundervisere, helt gratis og uforpligtende

Vi anbefaler at kontakte flere undervisere med spørgsmål vedr. undervsningen, undervisningssted og pris for lektionen.

På den måde bestemmer du helt selv, hvordan og under hvilke forudsætninger din privatundervisning, skal foregå.


Alle elever med brug for privatundervisning eller lektiehjælp, kan direkte og helt gratis, kontakte alle vores undervisere. På den måde kan du langt lettere finde den privatunderviser, som passer til dig.


Privatundervisning til børn i indskolingen

Har du et barn i indskolingen, som måske har problemer med at læse eller stave, kan en skræddersyet plan for privatundervisning være løsningen.


Undervisningen vil nøje blive tilrettelagt til netop dit barn og du har som forælder muligheder for, sammen med barnets kommende underviser, at lægge en fremtidig plan for hele undervisningsforløbet.

Alt dette kan du aftale med underviseren over telefonen eller pr. mail efter du har kontaktet privatunderviseren første gang.


Typisk følges den indledende kontakt op med et telefonmøde, hvor man sammen aftaler betingelserne for undervisningen.

Det kan f.eks. være hvilke dage om ugen der skal undervises, hvor mange timers undervisning der kræves over en perioede, samt hvilke fag eller emner der skal undervises. Under telefonmødet, kan ting som timepris og foretrukne lærebøger også aftales.


Helt generelt er der fri mulighed for at tilrettelægge det bedst mulige undervisningsforløb for dit barn

Privatundervisning matematik ligninger

Få privatundervisning i mange forskellige fag og emner

Vi har mange privatundervisere som kan hjælpe med undervisning i typiske fag såsom matematik, dansk eller engelsk, men også trænere som hjælper elever med svømmetræning, karate, fodboldtræning eller zumba.

Vi dækker langt de fleste populære fag og emner, og har mentorer over hele landet.


Hos Menti er der mulighed for at undervise i mere end 600 emner og mange underviser i de fag som de til dagligt arbejder med.


Dermed er du som elev garanteret den bedst mulige undervisning.


For at finde en privatunderviser som passer til dig, kan du klikke på nedenstående link og læse mere om deres forudsætninger for at undervise.


Find den rette underviser eller træner, som kan hjælpe dig videre

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler