Tyskundervisning på dine egne præmisser

Modtag tyskundervisning og få hjælp med det tyske sprog af vores dygtige undervisere

Det tyske flag blafrer i vinden

Bliv bedre til tysk

Tyskundervisning for alle af kompetente undervisere. Tyskland er et, af de foretrukne rejsedestinationer for mange danskere året igennem. Især op til jul rejser mange til Tyskland for at handle julegaver ind.



Simone Christina fra København er uddannet folkeskolelærer og tilbyder tyskundervisning for kr. 200,- pr. time. Hun har boet 10 år i tyskland, har 10 års erfaring med privatundervisning og er statslig beskikket tysk censor. Kontakt Simone hvis du vil høre mere.


Nogle vælger at bo i Tyskland i en længere årrække. Enten som studerende eller som ansatte i en tysk virksomhed. Et typisk problem, som man ofte støder på når man rejser i Tyskland, er sproget, som er markant anderledes end det danske sprog


Tyske vendinger, tyske ord og den tyske dialekt kan være udfordrende for mange. Men der er hjælp at hente, hvis du ønsker at blive bedre til det tyske sprog og de tyske vendinger.


Tyskundervisning med lærer

Tyskundervisning i flere niveauer

Hos Menti får du typisk undervisning af mennesker som har studeret faget i mange år, boet i tyskland eller som arbejder med tysk på daglig basis.


De har gennem en længerevarende uddannelse eller gennem deres arbejdsliv, opnået de kompetencer som er nødvendige for at lære sproget til nybegyndere eller øvede elever.

Hos Menti får du typisk undervisning af mennesker som har studeret faget i mange år, boet i tyskland eller som arbejder med tysk på daglig basis

Typisk har vores tyskundervisere også en dybere viden omkring Tyskland, kulturen i landet og landets historie. Dette kan også være en fordel når man starter et undervisningsforløb op.


Den professionelle undervisning vil på kort tid styrke dine kompetencer, og da undervisningen typisk foregår med én lærer og én elev, vil læringsforløbet ofte blive forkortet i forhold til klasseundervisning. Vores undervisere tilbyder også tyskundervisning i grupper, hvis man er flere som ønsker at lære sproget sammen.



Nadja Damgaard fra Middelfart underviser i tysk og engelsk. Nadia har tidligere erfaring med undervisning og tager kr. 125 pr. time for sine lektioner.


Når du får første gang møder din nye tyskunderviser, vil I sammen definere det niveau som der skal arbejdes på.

Når du får første gang møder din nye tyskunderviser, vil I sammen definere det niveau som der skal arbejdes på

På den måde får du som elev det bedste ud af undervisningen og kan til hver en tid skifte op til et højere eller lavere niveau, som passer til dig. Dette sikrer den bedste læring og det optimale undervisningsforløb.


Tyskundervisning og hjælp, på dine egne præsisser

Vi har mange dygtige undervisere hos Menti, som kan hjælpe med tyskundervisning og som kan undervise dig online, derhjemme eller ude. Du bestemmer selv hvilken underviser som du ønsker at benytte, og hvor tyskundervisningen skal foregå henne. Dette giver dig fleksibilitet og den bedste forudsætning for at lære sproget på dine egne præmisser og på tidspunkter, som du selv bestemmer.

Tyskundervisning undervisning bøger

Direkte kontakt til din næste tyskunderviser gennem mailsystem

Hvis du ønsker at modtage tyskundervisning, kan du nedenfor se en liste med vores undervisere og gratis kontakte dem for at høre mere om dine muligheder for at modtage undervisning i tysk.

Kontakten foregår sikkert gennem vores mailsystem


Tit kan det godt betale sig, at kontakte flere forskellige undervisere på én gang. Det giver et endnu større overblik over dine muligheder for at lære mere.



Se alle tyskundervisere


Held og lykke med din fremtidige tyskundervisning

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Find en egnet lektiehjælper

Dansk som andetsprog - lær det danske sprog

Få undervisning i engelsk

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgaven

Find musikundervisning online

10 tips til en bedre jobansøgning



Udvalgte undervisere

Sabine Holm

6300 Gråsten

Pris 135 kr. / time

Vis profil Kontakt
Husein Suta

2000 Frederiksberg

Pris 226 kr. / time

Vis profil Kontakt
Lisbeth Christensen

7700 Thisted

Pris 275 - 300 kr. / time

Vis profil Kontakt
Charlotte Vad hansen

3000 Helsingør

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt
Ulla Kaaber

8220 Brabrand

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt
Evan Knudsen

6500 Vojens

Pris 175 kr. / time

Vis profil Kontakt