Lektiehjælp målrettet
dine behov

Lektiehjælp for alle som kunne bruge en ekstra hånd med lektierne derhjemme til en lav pris

Tegnet telefon med elev som modtager lektiehjælp af lærer

Kom videre med kompetent og skræddersyet lektiehjælp af dygtige undervisere med stor erfaring indenfor læring, eksamener og pensum på alle niveauer.

Billig lektiehjælp

Hos os finder du måske Danmarks mest effektive og billige lektiehjælp. Vores undervisere tilbyder lektiehjælp til langt de fleste skolefag og emner. Priserne starter fra kr. 85 pr. time. Vores undervisere er typisk studerende, som supplerer deres S.U. med lektiehjælp og undervisning i mange forskellige fag og emner.


Andre undervisere har fast arbejde på f.eks. gymnasier, universiteter og tilbyder billig lektiehjælp til bl.a. elever på folkeskole og gymnasieniveau.


Vores undervisere tager udgangspunkt i dine behov, og justerer deres undervisning derefter. På den måde er du selv med til at definere hvad du ønsker undervisning i og hvordan undervisningen skal foregå.

Hvorfor vælge Menti til lektiehjælp?

Vi har undervisere som kan komme hjem på din bopæl og hjælpe med lektierne og med eksamensforberedelser. Med lektiehjælp gennem Menti får du bl.a. :


Kvindelig studerende

Få lektiehjælp til eksamen

Har du snart eksamen og føler at du ikke er så forberedt som du kunne være ?

At læse til eksamen og sætte sig ind komplekse emner og problemstillinger kan være en stor udfordring midt i en allerede travl hverdag.


Man er som studerende under et stort tidspres, og skal for manges vedkommende gennem et længere pensum i mange forskellige og udfordrende emner. Det kan være en stor udfording og sommetider kan det være nødvendigt med en hjælpende hånd


Nicolai Nielsen fra København er en af vores undervisere som tilbyder lektiehjælp i Fysik og Matematik. Han har læst i både USA og Singapore og været privatunderviser i ca. 7 år.


For at forberede sig bedst muligt til kommende eksaminationer, kan det tit være en god idé at alliere sig med en dygtig lektiehjælper nogle måneder inden eksamen, som kan give én den nødvendige lektiehjælp.


Bor du f.eks. i København og ønsker at modtage lektiehjælp i matematik, dansk eller tysk kan du med fordel benytte vores søgefunktion, hvor du direkte kan finde og kontakte vores undervisere helt gratis.

Studerende hjælper med lektier

Lektiehjæp - hvilke fordele giver det?

Der er mange fordele ved at benytte en privat lektiehjælp. Underviseren har tit stået i samme situation som eleven, og har erfaring med det område som lektiehjælpen tilbydes i.


Du vil få personlig sparring og hjælp med de emner som du skal til eksamen i, og du arbejder sammen med en engageret underviser.


Flere af vores lektiehjælpere har mange års erfaring fra professionelle jobs, eller fra længerevarende uddannelser landet over.


Typisk findes vores undervisere over hele landet. Det gør det langt lettere at finde en egnet lærer, som har mulighed for at tage hjem til eleven og starte undervisningen. Lektiehjælpen er altid tæt på, også med kort varsel.

Hvor vil undervisningen i lektiehjælp foregå henne ?

For de flestes vedkommende foregår lektiehjælp hjemme i elevens private hjem, men generelt er det op til dig og den underviser som du ønsker at benytte.


Efter en egnet underviser er fundet, aftaler du sammen med din kommende lærer, hvor mange lektioner der eventuelt er brug for og hvad prisen for disse lektioner er. For at få den bedst mulige lektiehjælp derhjemme, kan det være en god idé at kontakte flere undervisere og høre mere om deres faglige niveau og kompetencer svarer overens med dine forventninger.


Tid, sted, antal timer, pris og emne er alt sammen noget som du aftaler med din nye lektiehjælper.

Denne meget fleksible tilgang til undervisning og kontakt, sikrer at både du som elev og underviseren, fra start er klar over hvordan undervisninen vil forløbe fremadrettet.


Alle med brug for lektiehjælp på folkeskole,-gymnaie eller universitetsniveau, kan direkte og helt gratis kontakte vores undervisere


Åben bog med papir og pen

Direkte kontakt til alle lektiehjælpere

Vi har et stort kartotek af undervisere tilknyttet, som underviser i mere end 600 fag og emner. Vores private lektiehjælpere og undervisere kommer fra vidt forskellige baggrunde, med mange forskellige uddannelser bag sig.


Ved at gå ind på den enkelte underviser, kan du læse mere om dem, se deres tidligere jobs og uddannelser, og kontakte dem direkte gennem vores interne e-mail system.

Lektiehjælp i alle skolefag og emner

Menti kan tilbyde lektiehjælp i de alle skolefag. Vi dækker alt fra Svømning til Kemi, men kan også tilbyde privat lektiehjælp i matematik, fysik, dansk, engelsk historie og samfundsfag.


Ønsker du at blive dygtigere til fodbold, computerprogrammering eller 3D animation eller computer, kan vi også hjælpe dig.


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Vejledning og hjælp til SRP opgaven

Lektiehjælp online

Dansk som andetsprog - lær det danske sprog

Få undervisning i engelsk

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgaven

Bliv bedre til tysk

10 tips til en bedre jobansøgningUdvalgte undervisere

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt