Engelskundervisning med kompetente og erfarne lærere

Bliv bedre til engelsk og frisk sproget op med kompetent og professionel engelskundervisning

Få kompetent engelskundervisning til en lav pris og bliv helt opfrisket på det engelske sprog eller lær hele sproget, hvis du er på begynderniveau. Du sammensætter helt selv dit engelskkursus i samarbejde med vores lærere


Engelskundervisning

Lær engelsk hurtigt til en lav pris

Bliv bedre til engelsk og få engelskundervisning af erfarne undervisere. Kontakt vores dygtige engelsk talende lærere og få netop den undervisning som du har brug for. Vores undervisere kan hjælpe dig med at få det sprogkursus som du har brug for eller det det engelskforløb som du mener er det rigtige. Alle undervisere har konkurrencedygtige priser på al engelskundervisning.

Skræddersyet undervisningsforløb i engelsk

Ønsker du at blive bedre til at skrive engelsk, eller har du problemer med mange af de engelske vendinger og grammatik ? Vores lærere kan hjælpe med begge dele og laver et undervisningsforløb som er tilpasset dine forventninger og ønsker.


Flere af de lærere som du kan blive tilknyttet, har mange års erfaring indenfor professionelle lærerjobs i engelsk eller har boet i flere år i engelsktalende lande.


Du vælger selv hvilken engelskunderviser du ønsker tilknyttet og hvordan engelskundervisningen skal skrues sammen.

Hvad koster engelskundervisning

Hvor foregår min engelskundervisning henne ?

Hvis du befinder dig bedst med hjemmeundervisning, har flere af vores lærere mulighed for at komme hjem til din bopæl og starte undervisningen.


Mød alle vores engelskundervisere


Valget er helt dit eget. Kontakt en eller flere undervisere, som du mener kan hjælpe dig. Herefter aftaler I indbyrdes, hvor din engelskundervisning skal foregå.

Denne fleksible måde, at aftale undervisning på, sikrer at du får så meget ud af undervisningen som muligt. Ydermere har underviseren, med det samme en idé om hvordan det perfekte undervisningsforløb kan tilrettelægges for netop dig.

Hvad koster engelskundervisning?

Prisen for engelsk undervisning er meget variabel, der kan være flere ting som spiller ind, men ligger typisk mellem 100 og 300 kr. pr. times undervisning.


Ønsker du flere timer eller et længerevarende kursus, kan der sommetider opnås gode rabatter. Dette er noget som du aftaler, med din næste engelskunderviser.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler