Studiejob Århus

Få et studiejob i Århus hvor du selv bestemmer din arbejdstid, timepris og arbejdsplads

Få et studiejob i Århus gennem gennem Menti.dk og vær din egen chef fra den første dag. Opret min profil med det samme.



Elev sidder med computer og iPhone og arbejder

Der er mange fordele ved at tage et studiejob ved siden af studiet. Én af dem er den ekstra indtægt hver måned, som kan supplere SUén og gøre, at man som studerende ikke behøver tage et ekstra studielån

Fordelen ved et studiejob i Århus og andre større byer

Det er ikke altid, at SU’en rækker til alle de udgifter, man har som studerende. Århus byder på mange forskellige videregående uddannelser og netop derfor søger flere og flere studerendee efter et studiejob i århus.

Et studiejob betyder, at man løbende kan supplere sin SU med et ekstra økonomisk boost og få råd til studiebøgerne, huslejen og studielivet.


Fordelen ved et studiejob er, at man kan passe sin skole, skrive sine opgaver og forberede sig til sin undervisning ved siden af.


Mange studiejobs er på 15-20 timer om ugen, og i nogle tilfælde er de endda studierelevante. Med et studierelevant job får du som studerende brugt din teoretiske viden i praksis. Ydermere har du fordelen af, at have relevant erhvervserfaring på CV’et, når du bliver færdig med din uddannelse.


Det vil øge dine chancer betydeligt, for at komme hurtigt ud på arbejdsmarkedet.


Det er dog vigtigt at huske på, at der er en øvre grænse for, hvor meget man må tjene ved siden af sit studie, hvis man gerne vil beholde sin SU.


Mand underskriver et hvidt papir med kuglepen

Bestem selv hvor mange timer om ugen du ønsker at arbejde, hvem du vil arbejde med og hvor meget du tager for en times arbejde

Bliv underviser på Menti ved siden af dit studie

Menti.dk er en platform, der gør det lettere for elever at nå ud til undervisere, når de har brug for enten lektiehjælp eller træning i fag og emner.


Læs mere om Studiejob i Roskilde


Hos Menti er der mere end 600 emner, som man kan undervise i, og du vil derfor med sikkerhed kunne finde et emne, du ved meget om.


Fordelen ved at blive privatunderviser eller træner på Menti.dk ved siden af studiet er, at du i høj grad selv vælger, hvor mange timer du vil bruge på arbejdet om ugen.


I nogle tilfælde kan undervisningen med fordel foregå online. Det vil spare dig for transporttid og andre udgifter. På den måde er det lettere at planlægge dit studiejob i forhold til din undervisning.

I perioder, hvor du har travlt med studiet, kan du skrue ned for arbejdet. På samme måde kan du bruge flere timer på at undervise, når det passer ind i din dagligdag.


Alle mennesker kan oprette en underviserprofil på Menti.dk og du kan undervise i så mange fag, som du har lyst og tid til. Udover enkeltpersoner er det også muligt at undervise grupper.

Yngre mandlig studieunderviser sidder i en gul sofa og retter i opgaver

Via mailsystemet bliver du kontaktet pr. mail af elever som ønsker din undervisning. Det er en let og fleksibel måde at tilrette et undervisningsforløb på

Find et studiejob i Århus gennem vores hjemmeside

Når du som underviser bliver kontaktet af en elev igennem platformens interne e-mailsystem, kan I sammen aftale, hvordan undervisningen skal foregå.

For eksempel kan du vælge om du vil undervise eleven hjemme hos dig, hjemme hos dem - eller et helt tredje sted. Søger du studiejob i Arhus, vil du blive kontaktet af elever som bor i nærhenden af dig.

Du har selv mulighed for at vælge hvor mange kilometer du evt. er interesseret i at pendle til en undervisningstime, og hvad prisen for dette eventuelt er.


I nogle tilfælde kan undervisningen med fordel foregå online. Det vil spare dig for transporttid og andre udgifter. På den måde er det lettere at planlægge dit studiejob i forhold til din undervisning.

Flere undervisere arbejder ved computere

Du vælger selv din timepris når du arbejder som studiejobber og sætter selv det antal timer som du ønsker at arbejde pr. uge

Selv indflydelse på egen løn

En af fordelene ved Menti.dk er, at platformen pt. er gratis at bruge, både for elever og for undervisere. Ønsker du et studiejob i Århus ved siden af studierne, kan du hurtigt oprette dig som underviser og blive din egen chef fra første dag.


Derudover vælger du selv, hvor mange penge du vil tage i timen for din undervisning. Det er forskelligt, hvad undervisere vælger at tage, og det kan være alt fra 100 til 500 kroner.


Du vælger selv, hvor mange elever du vil undervise, hvor mange timer du vil undervise dem og sætter selv din timepris. På denne måde har du selv i høj grad indflydelse på, hvor meget du vil tjene på dit studiejob.

Musiker med studiejob

Hej Kenni, kan du fortælle lidt om dig selv?

"Mit navn er Kenni, jeg er 18 år gammel og har spillet guitar i over 10 år. Jeg spiller elektrisk, spansk og akustisk guitar. Til hverdag studerer jeg musik på A Niveau og i min fritid spiller jeg i et band kaldet "Rave", som spiller en masse forskellige genrer. Jeg elsker musik og bruger utrolig meget tid på det. YouTube har været en stor del af min udvikling indenfor mit musik."

Hvordan hørte du om www.Menti.dk ?

"Jeg hørte om Menti.dk via en ven, han anbefalede siden til mig. Jeg besøgte siden og oprettede en profil. Det er en god mulighed for at hjælpe andre og undervise i det man holder af ved siden af studiet. Man kommer til at stå i situationer som man ikke fra tidligere har været vant til, og det er kun godt og brugbart."

Hvilke fordele giver et website som Menti.dk dig ?

"Menti giver en musiker som mig en kæmpe fordel. Hjemmesiden gør at jeg kan komme bredere ud med mit budskab og eksponere min undervisning. Samtidig beskæftiger det mig med alle mulige genrer, eller nyt materiale som jeg måske ikke kender i forvejen. Alle som ønsker at lære mere, kan kontakte mig og live undervist af mig. Det giver mig også en mulighed for at blive endnu bedre i at undervise folk."

Vil du anbefale siden til andre som har lyst til at undervise i privat regi ?

"Ja, helt sikkert! Menti.dk har en rigtig god mulighed for, at give andre mennesker en mulighed for blive bedre eller starte op på noget nyt, de måske altid har haft lyst til at prøve."

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler