Spændende Studiejob i Roskilde på dine præmisser

Nyt studiejob i Roskilde med masser af fleksibilitet? Find dit næste studiejob her og tjen ekstra penge.

Få et alsidigt og spændende studiejob i Roskilde, hvor du selv bestemmer hvor og hvem du vil arbejde for.

Kvindelig studiejobber arbejder på kontor

Få et nyt studiejob i Roskilde. Måske brænder du for tal og ligninger og ønsker at hjælpe andre med matematik eller sprog? På Menti.dk kan du undervise andre i mere end 500 fag og emner. Det eneste du behøver er at oprette en profil og vælge de emner som du gerne vil undervise i, så vil elever kontakte dig direkte pr. mail.
Vis studiejobbere og undervisere i matematik

Studiejob Roskilde

Hvis du bor og studerer nær én af Sjællands største byer - Roskilde, så er denne side meget relevant for dig. Én ting, som de fleste studerende går rundt og drømmer om, er nemlig at finde et fleksibelt studiejob, som er relevant for ens studie og personlige udvikling. Dette kan du få gennem Menti.

Menti er en platform, der opererer online. Kort fortalt, så sætter denne tjeneste undervisere i kontakt med personer, der gerne vil lære.


Lisbeth underviser i billedkunst gennem Menti. Hun tilbyder undervisning til både begyndere, øvede, erfarne og eksperter. Lisbeth er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som kunstner i mange år.


Dette er der primært to fordele ved. For det første undgår du at optage studielån, hvilket er en stor fordel for din fremtid.

For det andet kommer du til at lære en masse, og erhvervserfaringen kommer uden tvivl til at pynte på dit CV.

Hvis du studerer i Roskilde eller omegn og er dygtig til (næsten) hvad som helst, så har du mulighed for at få et studiejob gennem Menti.dk

Kokke anretter en desert på en restaurant

Kender du til madlavning, har du arbejdet på en resturant eller kender du lidt til kost og ernaæring? Så kan du undervise andre som f.eks. gerne vil lære mere omking arbejdet med mad og drikke. Vis studiejobbere indenfor mad & drikke

Hvorfor finde et studiejob i Roskilde gennem Menti.dk

Studiejobs i Roskilde og andre storbyer hænger ikke ligefrem på træerne – i hvert fald ikke de gode jobs. Derfor er Menti en gylden mulighed for dig, hvis du ønsker et fedt job ved siden af studiet. Men hvad er de største fordele ved at anvende Menti.dk til at finde et studiejob som underviser i Roskilde? Her er nogle af dem:Dette er blot et par ud af mange fordele. Er du ikke er helt overbevist om, at du skal have et studiejob, når du studerer i Roskilde?


Udvalgt studiejobber: Cecilie på 20 år, studiejobber gennem Menti og underviser i Matematik og Dansk. Hun underviser både begyndere og øvede og tager 200 kr. pr. time. Cecile arbejder pt. som lærervikar og har undervist flere i bl.a. matematik.


Hvorfor bør du tage et studiejob i Roskilde

Roskilde er en stor by med masser af kultur og historie. Mange pendler hver dag til studier og flere søger ekstern hjælp med mange forskellige skolefag. Byen er ikke så dyr som København at leve i, så derfor kan det måske være fristende blot at leve af sin SU. Men der er faktisk en del gode grunde til at tage et studiejob i Roskilde.

Stående kvinde i lilla trøje kigger på bøger i et bibliotek

Er du på udkig efter et studiejob nær eller i Roskilde som sprogunderviser i f.eks. dansk, tysk, englesk eller eller fransk? Er du en haj til sprog og ønsker at lære andre mere omkring sproglige nuancer eller et specifikt sprog, f.eks. dansk ? På Menti kan du hurtigt oprette din profil og tilbyde sprogundervisning til alle aldre i dansk.
Se undervisere i sprog

Først og fremmest er dette job med til at opbygge dit CV, hvilket kan være en fordel for din fremtidige karriere. Herudover er det også rart at have lidt ekstra penge, som man kan bruge på bøger, rejser eller bare nede i fredagsbaren.

Studiejob kan føre til drømmejobbet

Med et studiejob får du ekstra penge mellem hænderne til studiebøger, husleje og hvad, der ellers følger med af udgifter ved studielivet.

Derudover ser et relevant studiejob super godt ud på dit CV, og det vil med stor sandsynlighed øge din mulighed for at få et lækkert job, når du er færdiguddannet.

Mand sidder med tablet computer og smiler i glæde

Langt de fleste mennesker søger med lys og lygte efter drømmejobbet. Der er meget konkurrence om de mest prestigefyldte jobs og typisk mange ansøgere. Med et studiejob som underviser, kan du give dig selv en masse fordele når drømmejobbet skal søges. Arbejdsgivere kigger på ansøgers erfaring, deres tidligere jobs og på tidligere ansættelser relevans. Med Menti kan du booste dit CV og arbejde med det som interesserer dig.

Endvidere kan et studiejob som underviser i netop de ting, som du selv er skrap i eller selv studerer, være med til at give dig et endnu stærkere fagligt overblik over emnet og styrke din egen uddannelse.

Drømmejobbet hænger ikke på træerne, og konkurrencen om at få foden indenfor, kan være hård. Et relevant studiejob kan dig give dig en fordel frem for mange andre ansøgere.

Få et studiejob og undervis andre i det, du er god til

Med Menti.dk får du et studiejob, der giver mulighed for at undervise andre i netop det, som du er god til.

Det gør det hele meget sjovere for dig, når du skal videregive din viden, at det er dine yndlingsemner, der danner rammerne for undervisningen.

Kvinde løber i solnedgangen med orange baggrund

Om du er god til at løbe, kender til ernæring, kampsport eller boligindretning, kan du undervise andre i lige de emner og ting som du er god til og som interesserer dig. At have en lang uddannelse inden for et fag ikke altid ensbetydende med at man kan lære fra sig. Det vigtigste er lysten til at hjælpe andre, tjene sine egne penge og brænde for det man laver.

Igennem et mentorforløb får du formentlig også selv en bredere forståelse for det stof, som du underviser i.


Udvalgt studiejobber: Mette underviser i akrylmaleri og Journalistik som studiejob. Hun udbyder til undervisning til øvede og tager fra kr. 150-200 kr. pr. time. Mette har altid malet og maler også på bestilling.


Derudover giver det dig mulighed for at fokusere på nogle af de ting, som du synes er sjove og spændende. Måske ender du med at støde på viden, som du ikke havde før, hvilket kan gavne dit eget nuværende studie eller job også.

Mere end 500 emner at undervise i

Med mere end 500 forskellige emner udbyder Menti.dk langt mere end blot de sædvanlige skolefag. Du kan undervise i alt fra diverse sprog og forskellige musikinstrumenter til forskellige træningsformer og opsætning af router/internet.

Nærbillede af kamera som holdes i hånden af en mand

Et studiejob kan være mange ting. Måske kender du til fotografi eller malerier og vil undervise andre i et par timer om ugen, og dermed tjene lidt ekstra hver måned. Menti har mere end 500 fag og emner som du kan undervise andre i.
Vis studiejobbere i krevative fag og emner

Du kan med garanti finde mulige emner, der rammer dit største interesseområde. Står du alligevel med et ønske om at undervise eller hjælpe andre i et specielt emne, som du brænder for, kan du altid ansøge om at få dette oprettet, da Menti.dk konstant tilføjer nye mulige emner.


Held og lykke med dit nye studiejob!


Opret en profil som Studiejobber hos Menti.dkAf Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Bliv en bedre svømmer

Modtag musikundervisning

Vejledning og hjælp til SRP opgaven

Lektiehjælp online

Bliv en bedre guitarist

10 tips til en bedre jobansøgningUdvalgte undervisere

olivia Torke

7500 Holstebro

Pris 180 kr. / time

Vis profil Kontakt