Privat svømmeundervisning - find din næste svømmetræner her

Få privat svømmeundervisning af erfarne trænere som tager hensyn til netop dit behov

Privat svømmeundervisning- mand svømmer i bassin

Privat svømmeundervisning af dygtige svømmetrænere

Få privat svømmeundervisning af vores erfarne svømmetrænere, når det passer ind i din kalender. Du tilrettelægger sammen med din kommende træner et program som passer præcist til dit niveau og på dine betingelser.

Vores trænere har erfaring med både øvede svømmere, motionister og nybegyndere.


Tilbyd privat svømmetræning gennem Menti og lær andre at svømme


Har du aldrig svømmet før, har vandskræk eller generelt føler dig utilpas i vandet, kan du sammen med din kommende træner lægge en plan for netop din situation.


Da din svømmetræner er der for dig og ikke andre i vandet, vil der hele tiden være fokus på dig i vandet. Grundlæggende handler det om at blive en bedre svømmer, og med en solo træner, er dette det bedst mulige udgangspunkt for succes.

Hvor mange svømmetimer er der brug for?

Det er forskellig fra person til person hvor mange timer der skal bruges i vandet før man føler sig helt sikker. Har man f.eks. vandskræk skal der en nogle lektioner til, før at man føler sig tilpas i vandet. Typisk vil din svømmetræner tage snak med dig så i sammen kan klarlægge den bedst mulige træning. Lyder du af vandskræk er fokus ikke på at svømme fra dag et, men stille og roligt at vænne sig til vandet og omgivelserne.


Hvis du aldrig har svømmet før, men ikke er bange for vand, vil du sandsynligvis allerede efter første træningstime kunne mærke en markant forskel.


Antallet af timer er meget individuelt og hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte en træner her på siden, for at høre nærmere.

Privat svømmeundervisning, kvinde svømmer under vand

Mød to trænere

Anthony Le fra Århus som tilbyder privat svømmeundervisning til både enkeltpersoner og grupper. Anthony har fungeret som svømmetræner i mere end 10 år, og underviser i alle alderen fra 0 til 35 år.


Under træningen vil der blive taget udgangspunkt i dine evner og arbejdet videre derfra. Anthony tilbyder en gratis træningsgang. Prisen for en times privat svømmeundervisning er derefter kr. 300 pr. time.

Anthony er villig til at rejse ca. 75km fra Århus for svømmelektioner.


Kontakt Anthony direkte og hør mere


Stella Lykke fra Vanløse nær København, er gammel konkurrencesvømmer og tilbyder privat svømmeundervisning for kr. 100 pr. time. Hun tilbyder træning i alle alle i alle aldersgrupper.


Kontakt Stella direkte her


Interview med Svømmeunderviseren Rasmus

Hej Rasmus, hvordan fandt du www.menti.dk ?

"Jeg havde en kammerat som allerede var oprettet hos jer, og han mente at det var en god idé at jeg oprettede mig på siden som svømmetræner - jeg har altid været glad for at svømme og vindsurfe og har lært en del teknikker gennem årene. Efter kort overvejelse besluttede jeg mig for at begynde at undervise i svømning, både for at tjene ekstra penge, men også for at pleje min hobby."

Er du blevet kontaktet af andre gennem Menti siden du oprettede en profil ?

"Efter at jeg havde oprettet en profil på Menti, gik der kun et par dage før jeg fik min første forespørgsel omkring hjælp til svømmetræning. En ældre dame ville gerne lære at svømme ordentlig crawl og vi mødtes i Frederiksberg svømmehal ugen efter. Siden dangang har jeg undervist flere i svømning, og jeg bliver jævnligt kontaktet af både unge og voksne som vil modtage svømmetræning"

Hvilke fordele har du oplevet om underviser på Menti og vil du anbefale siden til andre ?

"Menti gør det meget nemmere for mig at komme i kontakt med folk som har brug for en svømmetræner og jeg kan varmt anbefale Menti til alle som gerne vil lære fra sig. Fremover vil jeg gerne undervise i flere emner, og det giver siden mig også mulighed for."

Se Rasmus´s profil


Kvinde svømmer i vandet og nyder stilheden

Bliv privat svømmetræner

Er du selv glad for at svømme, har kendskab til svømning og leg i vandet eller måske er du tidligere konkurrencesvømmer? Så opret en profil på Menti og få elever til svømmeundervisning i din lokale svømmehal.


Opret en gratis profil som svømmeunderviser


Vores svømmeundervisere underviser i alle niveauer, både nybegyndere og de mere trænede. Måske er det noget for dig ?Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Træn din styrke med plyometrisk træning

De 5 mest dødbringende former for kampsport

Gå og spis dig slank - og hold vægten

Hvordan gør jeg min træning sjov?Udvalgte undervisere

Sarah Brejnholt

8450 Hammel

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Maria Johannsen

8000 Århus

Pris 180 kr. / time

Vis profil Kontakt
Eva Eva

2200 Nørrebro

Pris 400 kr. / time

Vis profil Kontakt
koshin ahmed

2300 København S

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Tina Duus frederiksen

2400 Kbh

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt