Privat svømmeundervisning - find din næste svømmetræner her

Få privat svømmeundervisning af erfarne trænere som tager hensyn til netop dit behov

Privat svømmeundervisning gør dig eller dit barn bedre rustet til den første svømmetur, og hjælper dig med at blive en bedre svømmer og mere fortrolig med det våde element

Privat svømmeundervisning- mand svømmer i bassin

Privat svømmeundervisning af dygtige svømmetrænere

Få privat svømmeundervisning af vores erfarne svømmetrænere, når det passer ind i din kalender. Du tilrettelægger sammen med din kommende træner et program som passer præcist til dit niveau og på dine betingelser.

Vores trænere har erfaring med både øvede svømmere, motionister og nybegyndere.


Tilbyd privat svømmetræning gennem Menti og lær andre at svømme


Har du aldrig svømmet før, har vandskræk eller generelt føler dig utilpas i vandet, kan du sammen med din kommende træner lægge en plan for netop din situation.


Da din svømmetræner er der for dig og ikke andre i vandet, vil der hele tiden være fokus på dig i vandet. Grundlæggende handler det om at blive en bedre svømmer, og med en solo træner, er dette det bedst mulige udgangspunkt for succes.

Hvor mange svømmetimer er der brug for?

Det er forskellig fra person til person hvor mange timer der skal bruges i vandet før man føler sig helt sikker. Har man f.eks. vandskræk skal der en nogle lektioner til, før at man føler sig tilpas i vandet. Typisk vil din svømmetræner tage snak med dig så i sammen kan klarlægge den bedst mulige træning. Lyder du af vandskræk er fokus ikke på at svømme fra dag et, men stille og roligt at vænne sig til vandet og omgivelserne.


Hvis du aldrig har svømmet før, men ikke er bange for vand, vil du sandsynligvis allerede efter første træningstime kunne mærke en markant forskel.


Antallet af timer er meget individuelt og hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte en træner her på siden, for at høre nærmere.

Privat svømmeundervisning, kvinde svømmer under vand

Svømmetrænere på Menti.dk

Svømmetrænerne som underviser via Menti.dk kommer fra meget forskellige baggrunde. Nogle er tidligere elitesvømmere og har deltaget i konkurrencer på i Danmark og i udlandet. Andre har svømning som hobby og nyder at være i vandet.


Vores private svømmetrænere kommer fra mange forskelige steder i Danmark og tager en fast timepris for deres undervisning. Prisen varierer alt efter træner, men ligger typisk i lejet fra kr. 100kr. pr. time til 300kr pr. time.


Ofte tilbyder vores trænere en gratis prøvetime, så eleven kan opleve hvordan en tilpasset svømmetræning kan foregår og så de føler sig sikre og rustede til den kommende svømmetræning


Se alle private svømmeundervisere på Menti.dk


Interview med Svømmeunderviseren Rasmus

Hej Rasmus, hvordan fandt du www.menti.dk ?

"Jeg havde en kammerat som allerede var oprettet hos jer, og han mente at det var en god idé at jeg oprettede mig på siden som svømmetræner - jeg har altid været glad for at svømme og vindsurfe og har lært en del teknikker gennem årene. Efter kort overvejelse besluttede jeg mig for at begynde at undervise i svømning, både for at tjene ekstra penge, men også for at pleje min hobby."

Er du blevet kontaktet af andre gennem Menti siden du oprettede en profil ?

"Efter at jeg havde oprettet en profil på Menti, gik der kun et par dage før jeg fik min første forespørgsel omkring hjælp til svømmetræning. En ældre dame ville gerne lære at svømme ordentlig crawl og vi mødtes i Frederiksberg svømmehal ugen efter. Siden dangang har jeg undervist flere i svømning, og jeg bliver jævnligt kontaktet af både unge og voksne som vil modtage svømmetræning"

Hvilke fordele har du oplevet om underviser på Menti og vil du anbefale siden til andre ?

"Menti gør det meget nemmere for mig at komme i kontakt med folk som har brug for en svømmetræner og jeg kan varmt anbefale Menti til alle som gerne vil lære fra sig. Fremover vil jeg gerne undervise i flere emner, og det giver siden mig også mulighed for."


Se alle private svømmeundervisere på Menti.dk


Kvinde svømmer i vandet og nyder stilheden

Bliv privat svømmetræner

Er du selv glad for at svømme, har kendskab til svømning og leg i vandet eller måske er du tidligere konkurrencesvømmer?


Så opret en profil på Menti og få elever til svømmeundervisning i din lokale svømmehal.


Opret en gratis profil som svømmeunderviser


Vores svømmeundervisere underviser i alle niveauer, både nybegyndere og de mere trænede. Måske er det noget for dig ?


Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Træn din styrke med plyometrisk træning

De 5 mest dødbringende former for kampsport

Gå og spis dig slank - og hold vægten

Hvordan gør jeg min træning sjov?Udvalgte undervisere

Bertram Nyegaard

4060 KIRKE SÅBY

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt
Kasra Koushyari

6000 Kolding

Pris 2 kr. / time

Vis profil Kontakt
Chantal Nizigama

2200 KØBENHAVN N

Pris 500 kr. / time

Vis profil Kontakt
Pawel Rudzinski

2400 København NV

Pris 650 kr. / time

Vis profil Kontakt
Jacob Venø

7190 Billund

Pris 160 kr. / time

Vis profil Kontakt
Camilla Theut Riis

2680 Solrød Strand

Pris 600 kr. / time

Vis profil Kontakt
Kaya Rolin

1055 København K

Pris 500 kr. / time

Vis profil Kontakt
Elena Holmgaard

2300 København s

Pris 495 kr. / time

Vis profil Kontakt
Helle yde Nielsen

6400 Sønderborg

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt