Lektiehjælp i Fysik, Matematik og Virksomhedsøkonomi


Intro

Jeg hedder Kristian Milla Nielsen. Jeg er 21 år og færdiggjorde gymnasiet i 2020 med et snit på 11,9. Jeg gik på en elitelinje for talentfulde elever kaldet "Business & Science Elite". Ved siden af skole havde jeg et forskningsprojekt omkring screening af prostatakræft (Projekt Forskerspirer). Min livret er pandekager. Jeg elsker at formidle ting, så de er forståelige og foretrækker ikke at bruge lærebogsbegreber og -sætninger.


Fysik

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 12 - 19 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg har haft fysik B som jeg afsluttede med 12/12. Jeg har været udtaget til sciencetalenter ad 2 omgange og været med i Forskerspirer med mit fysikprojekt. Lad mig hjælpe dig med fysikkens verden så du kan få gode karakterer og finde glæde ved faget.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 12 - 19 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg har altid været frustreret over lærere og elever, der har forklaret ting mere indviklet og formelt end de behøves - og min teori er, at det er fordi de faktisk ikke forstår stoffet helt ind til benet. Eller vent... Faktisk er det Einsteins teori: "If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself".
Jeg har altid fået ros for min sære, underholdende og "aha"-inducerende måde at formidle og fremlægge på. Og jeg savner det. Derfor tilbyder jeg nu min hjælp til elever fra 7-klasse til 3.G så jeg kan viderebringe glæden ved at forstå! Jeg er meget fleksibel ift. til tidspunkter, undervisningsform og andre personlige ønsker.


Virksomhedsøkonomi

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 15 - 19 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg havde VØ A og fik 12 både skriftligt og mundtligt. Jeg ved hvordan man kommer op i taksonomiske niveauer og får bedre karakterer.


Område(r) services udbydes i:

Online

2100 Virtuel undervisning 

Andre undervisere i samme kategori