Lektiehjælp i Dansk og Engelsk

Snorre Enevoldsen

2400 København NV

38 år

Kontakt

Intro

Jeg arbejder til dagligt som gymnasielærer i fagene engelsk og dansk. Derfor kan jeg tilbyde kvalificeret hjælp i disse fag.

Skriv til mig, hvis du i en periode har brug for ekstraundervisning, f.eks. hvis du vil forbedre dine standpunktskarakterer, eller hvis du snart skal til eksamen på en gymnasial uddannelse.


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 300 kr.

Jeg underviser til dagligt i gymnasiefaget dansk på et gymnasium i København. Dette fag kan være svært for nogle at gennemskue. Hvad kræves det egentligt at være god til gymnasiefaget dansk?

Hvis du har svært ved at knække koden i gymnasiet, vil jeg gerne hjælpe dig. Skriv til mig, hvis du har udfordringer i gymnasiefaget dansk, f.eks. hvis du ikke forstår, hvorfor du ikke får den karakter, du mener, du fortjener.

Udover generel undervisning, lektiehjælp og coaching i danskfaget tilbyder jeg også mere målrettet eksamenstræning, hvis du snart afslutter danskfaget på en gymnasial uddannelse.


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 300 kr.

Jeg tilbyder undervisning i gymnasiefaget engelsk. Det gør jeg på baggrund af syv års erfaring som gymnasielærer. Min undervisning er både for dig, som ønsker at forbedre din karakter, din sprogfærdighed eller dine analytiske færdigheder i forbindelse med mundtligt eller skriftligt engelsk i gymnasiesammenhænge.

Jeg tilbyder også skræddersyet eksamenstræning i engelskfaget. Dette er for dig, der skal til eksempelvis mundtlig eller skriftlig eksamen i engelsk.

Skriv til mig, hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvad du har brug for at lære.


Område(r) services udbydes i:

Mit private hjem eller hos dig

2400 København

Underviseren er villig til at rejse 50 km. fra destination "Mit private hjem eller hos dig"


 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt