Lektiehjælp i Dansk, Engelsk og Samfundsfag mm.


Intro

Hej allesammen. Jeg har lige afslutte min studentereksamen i foråret og mener at jeg derfor er i tip top stand til at kunne hjælpe med nogen af de emner jeg klarede mig bedre i. Jeg er udadvendt, frisk og mener at alt kan læres med en anelse tålmodighed og gåpåmod. Jeg underviser primært folk fra alderen 11 og opad da jeg mener det er den alder jeg kan kommunikere bedst med men hvis enkelte af jer enten er eller har børn under må i stadig meget gerne skrive og jeg skal se om det kan lade sig gøre. Jeg glæder mig til at høre fra jer :)


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 10 - 18 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg har altid haft gode resultater indenfor dansk og varierer oftest imellem 10 og 12 taller. Grundet mit gode niveau af engelsk kan jeg også foretage undervisningen/hjælpen på engelsk hvis nødvendigt.
If necessary I can also practice the mentoring/help in English if needed


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 11 - 18 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg fik 12 i engelsk til både min 9. klasses afgangseksamen og i min eksamen i studentereksamenen. Derudover har jeg modtaget undervisning på engelsk i hele min gymnasietid grundet min studieretning og bor lige nu i London. Jeg underviser primært i sprogkundskaber men kan også hjælpe til i specifikke emner omkring engelsktalende lande og redskaber til stilskrivning såsom analysemodeller


Samfundsfag

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 11 - 15 år
Pris pr. time: 120 kr.

Jeg har altid haft en vis kærlighed for samfundsfag og gik og af gymnasiet med et 10 tal og folkeskolen med et 12 tal. Jeg ville elske at give dette videre eller bare hjælpe med dag til dag lektier,opgaver mm.


Verdenshistorie (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 11 - 18 år
Pris pr. time: 120 kr.

Har fået primært 10-12 i historie siden mellemtrinet og har haft en gennerel interesse for emnet igennem hele mit liv. primært ville jeg kunne hjælpe med dansk historie, kinesisk historie, engelsk/irsk nyere historie, amerikansk historie og Romerriget


Område(r) services udbydes i:

online

3450 Lillerød 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt