Undervisning i Matematik Niveau C, Mixed Martial Arts (MMA) og Psykologi


Intro

Glad, imødekommende og tålmodig psykologi-studerende, der vil hjælpe dig med at få 12 eller bare med at forstå materialet bedre :)

Jeg vil hjælpe dig der, hvor du er og være klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have - der findes ingen dumme spørgsmål :)

Jeg har altid været god til at lære fra mig og forklare koncepterne på flere forskellige måder og gerne med eksempler. Dengang jeg selv havde psykologi, matematik eller nogen af de andre fag endte jeg ofte med at hjælpe mine medstuderende med at forstå stoffet, når vores underviser ikke var så god til at forklare tingene.

Jeg kan hjælpe dig med:

- Psykologi C og B og op på niveauer op til de første 3 semestre på universitetet.

Jeg studerer psykologi på Aarhus Universitet i mit 4. semester.

Jeg er student fra HF i Århus, og jeg fik 12 i alle fag undtagen skriftlig engelsk og min SSO, hvor jeg fik 10 i de to fag. Derfor dimitterede jeg med et gennemsnit på 11,7.

Jeg har en passion for at lære fra mig, fordi jeg kan sætte mig ind i, hvordan det er at have svært ved at lære eller få at vide, man ikke kan noget. Det lå nemlig ikke i kortene for mig selv, at jeg nogensinde skulle blive god i skolen. Mine folkeskolekarakterer var bestemt ikke prangende, og de fleste af mine lærere syntes, jeg var håbløs. Jeg skulle ikke bruge det skolepjat til noget; jeg skulle være håndværker, og det var jeg så i 9 år. Det var først, da jeg fik motivationen til at lære, at jeg kunne lære, og den kom først senere for mig. Så jeg håber, at jeg kan hjælpe bare en lille smule til at give noget motivation eller hjælp videre til andre :)


Matematik Niveau C

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.


Mixed Martial Arts (MMA)

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.

Jeg kan træne dig i Jiu-jitsu (BJJ), Grappeling, Muay thai og MMA.

Har konkurrence erfaring i Grappeling. Senest fik jeg bronze i Advanced klassen i Nordic Submission Fighting Championship.


Psykologi

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.


Område(r) services udbydes i:

Mit private hjem

Fynsgade 27 3th

8000 Århus C

Underviseren er villig til at rejse 6 km. fra destination "Mit private hjem"


 

Andre undervisere i samme kategori

Sabine Holm

6300 Gråsten

Pris 135 kr. / time

Vis profil Kontakt