Undervisning i Mentalt velvære


Intro

Jeg er en frisk ung kvinde på 23 år.
Lige pt. studerer jeg ikke og er meget fleksibel.
Jeg holder meget af at arbejde, da jeg altid hygger mig med det jeg laver. Jeg holder specielt af at undervise og videreformidle viden! Der er ikke noget bedre end at opleve sin menti få succes med det i har arbejdet med. Mit fokus er, at skabe et trygt undervisningsmiljø hvor eleverne tør fejle og tør stille de såkaldte dumme spørgsmål. Jeg har fået stor ros for mit mentorarbejde og har kunne mærke på mine elever, at de var glade for at have mig. Jeg har med min 2.g elev formået at rykke fra 02 til 7 på blot et år. Her handler det ligeså meget om min elevs indstilling som det handler om mit arbejde som mentor. Vi har sammen fundet den måde det fungerede for eleven at indlære de svære ting.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord, så er det, at jeg er: en glædesspreder, imødekommende og struktureret. Jeg elsker at møde nye mennesker, opnå ny viden og jeg er altid åben over for udfordringer. Jeg er ikke bange for at tage fat og jeg stræber efter, at lære en masse nye ting og få en god mængde erfaring med mig.

Mit arbejde som mentor:
Jeg haft tre elever, en i 8. klasse, en i 1.g og en i 2.g, som jeg, hver især, underviste en gang om ugen. Jeg underviste primært i matematik og fransk.
Jeg elsker jobbet som mentor. Ikke nok med, at jeg er stor fan af at lære fra mig og hjælpe hvor jeg kan (i dette tilfælde med de ting de havde svært ved fagligt), så fungerede jeg som en slags coach for mine elever. De åbnede sig op for mig omkring hvilke ting de havde svært ved og lod mig hjælpe dem, så godt jeg nu kunne.


Mentalt velvære (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.

Jeg har primært undervist i matematik og fransk på folkeskole niveau, da det har været det der var brug for. Jeg kan også undervise i dansk, engelsk og oldtidskundskab.

Jeg er derudover uddannet fitness instruktør og personlig træner.


Område(r) services udbydes i:

Mit private hjem - dog meget fleksibel

2000 Frederiksberg

Underviseren er villig til at rejse 5 km. fra destination "Mit private hjem - dog meget fleksibel"

Mit private hjem - dog meget fleksibel

2000 Frederiksberg



 

Andre undervisere i samme kategori

Søster Olsen

2000 Frederiksberg

Pris 400 kr. / time

Vis profil Kontakt