Lektiehjælp i Engelsk, Samfundsfag og Tysk


Intro

Jeg er garvet folkeskolelærer, der de sidste mange år fortrinsvist har undervist i engelsk, tysk og samfundsfag. Jeg har ført til eksamen i alle tre fag. I tysk og engelsk for 9. Klasse. Engelsk og samfundsfag på AVU og samfundsfag C på HF. Jeg brænder for at hjælpe mine elever/kursister til mere selvsikkerhed gennem en øget forståelse af fagene.


Engelsk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 10 - 100 år
Pris pr. time: 275 kr.

Jeg har undervist i engelsk i alle mine år som lærer (siden 2001). Jeg taler engelsk nærmest dagligt. Jeg har været udvekslingstudent i USA og min svigersøn er englænder.


Samfundsfag

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 14 - 100 år
Pris pr. time: 275 kr.

Jeg har altid interesseret mig meget for politik og samfundet og har en bachelor i Statskundskab. Da jeg samtidig er uddannet folkeskolelærer har jeg undervist en del i faget. Det har både været på AVU og HF og de seneste år i folkeskolen. Så har du brug for en øget forståelse af faget og ikke mindst vores samfund, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.


Tysk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 10 - 100 år
Pris pr. time: 300 kr.

Jeg er linjefagsuddannet i tysk, og har undervist på alle klassetrin. Jeg har også ført til eksamen i faget. Tysk og Tyskland er for mig meget spændende, og jeg elsker at lære mine elever glæden ved at lære tysk:-)


Område(r) services udbydes i:

Thisted

7700 Thisted 

Andre undervisere i samme kategori

Sebastian Helø Oversø

5700 Svendborg

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt
Karen Wentworth

5000 Odense C

Pris 159 kr. / time

Vis profil Kontakt