Lektiehjælp i Engelsk, Jobsøgning og CV skrivning og Korrekturlæsning


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Hej! Mit navn er Oli, jeg er fra Storbritannien, men jeg bor nu i København, Danmark, og jeg vil elske at hjælpe dig med at lære engelsk!

Jeg har en TEFL-kvalifikation til at undervise i engelsk som fremmedsprog og har undervist privat til og fra i de sidste 2 år. Jeg studerede spansk til min universitetsuddannelse, og jeg er også i gang med at lære dansk og japansk (det er på et meget grundlæggende niveau!), så jeg ved, hvordan det føles både at lære og blive undervist i et nyt sprog!

Jeg forlod for nylig mit HR-job efter 13 år for at fokusere på min nye karriere som engelsklærer.

Hvis du søger at lære engelsk enten til arbejde, rejser eller bare for sjov, kan jeg hjælpe dig med at starte på den rejse! Uanset om du leder efter hjælp til Business English, generel samtalepraksis eller leder efter at komme rundt med det grundlæggende, kan jeg hjælpe.

På den personlige side ELSKER jeg at rejse, jeg er stor foodie og elsker at være udendørs. Min favoritrejse var i år, da jeg besøgte Japan ?????? Jeg elsker også at skrive - jeg er udgivet forfatter og har skrevet Fantasy & Sci-Fi bøger i flere år.

Jeg kan godt lide at have et afslappet, sjovt miljø, når jeg underviser - jeg foretrækker, at mine elever er så afslappede som muligt, da jeg tror på, at du får mest muligt ud af at lære, når du er afslappet og godt tilpas :)

Jeg kan tilbyde strukturerede lektioner eller samtaleøvelser – hvis der er et emne, du gerne vil diskutere, så sig t


Jobsøgning og CV skrivning

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Jeg har desuden arbejdet med Rekruttering og HR i 14 år, så jeg har stor erfaring med at skrive og gennemgå CV'er – jeg kan hjælpe med at perfektionere dit!


Korrekturlæsning

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.

Jeg har skrevet bøger i 15 år, og jeg er udgivet forfatter. Som modersmål engelsktalende har jeg stor erfaring med korrekturlæsning af dokumenter, specialer, essays eller romaner.

*bemærk - dette er kun på engelsk.


Område(r) services udbydes i:

Online

1760 København V 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt