Undervisning i Business (skrivning), Engelsk og Italiensk mm.


Intro

Har du brug for at øve dine tyske eller engelske sprogfærdigheder? Eller for at lære at skrive klart og målrettet? Så står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg kan tilbyde undervisning i følgende:

- Tysk på alle niveauer
- Engelsk på alle niveauer
- Italiensk for begyndere og let øvede (HF B-niveau)
- Professionel tekstproduktion
- Taleskrivning

Jeg læser i øjeblikket retorik på kandidatniveau på Aarhus Universitet. Herudover har jeg en bachelorgrad i tysk og engelsk erhvervssprog, ligeledes fra Aarhus Universitet. Jeg har topkarakterer i alle fag.


Business (skrivning)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 18 - 70 år
Pris pr. time: 200 kr.

God kommunikation er helt vitalt, hvis du vil have succes med din virksomhed. Men at skrive fængende, forståeligt og fokuseret er en kunst: Det kræver øvelse og løbende vejledning.

Jeg kan hjælpe dig med at skrive gode, situationstilpassede tekster, der når din målgruppe. Jeg kan bl.a. vejlede dig på følgende områder:

- Content marketing
- Storytelling
- Genrekendskab
- Branding


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 7 - 80 år
Pris pr. time: 200 kr.

Engelsk er ikke det sprog, det giver sig ud for at være: Det bryster sig af at være et let sprog, som alle mestrer, men at tale korrekt, professionelt engelsk kræver øvelse.

Jeg kan både hjælpe dig med din mundtlige sprogfærdighed, skriftligt engelsk og grammatik. Jeg har også et fint kendskab til kulturelle og politiske forhold i de engelsksprogede lande fra mit bachelortilvalg i engelsk erhvervssprog.


Italiensk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 18 - 80 år
Pris pr. time: 150 kr.

Firenze. Venedig. Verona. Italien er fyldt med skønne byer. At begå sig på engelsk kan dog til tider være en vanskelig affære.

Jeg kan hjælpe dig med at få taget hul på det italienske sprog. Jeg har italiensk på B-niveau med karakteren 12, så hvis du allerede har et vist kendskab til sproget, kan jeg også hjælpe dig.

PS: Hvis du selv har fundet noget undervisningsmateriale, kan vi sagtens tage udgangspunkt i det. Ellers vil jeg foreslå, at vi bruger "Passaparola" fra Systime, evt. kombineret med "La Grammatica" af Flemming Forsberg.


Skrivning (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 12 - 80 år
Pris pr. time: 200 kr.

Har du en skribent i maven? Måske sidder du med en konkret idé, men mangler værktøjerne til at realisere den. Uanset om du vil skrive en bog eller et debatindlæg, kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig med at skrive klart, effektivt og situationstilpasset, så du når din målgruppe og dermed dit mål. Jeg kan give dig konkrete værktøjer til at samle idéer, strukturere skriveprocessen, formulere en målgruppebevidst tekst osv.


Tysk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 7 - 80 år
Pris pr. time: 200 kr.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at lære tysk. Tysk behøver ikke at være svært. Vi tager det trin for trin.

Jeg har en bachelorgrad i tysk erhvervssprog (hovedfag). Ligegyldigt om du er skole- eller gymnasieelev og har brug for tysk lektiehjælp, har brug for tysk af faglige grunde eller har familieforbindelser i Tyskland, er det gode grunde til at arbejde med det tyske. Jeg kan hjælpe dig i alle situationer.


Område(r) services udbydes i:

Online

8260 Viby J 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt