Lektiehjælp i Fysik, Matematik Niveau A og Python programmering


Intro

Jeg er studerende på Fysik- og Matematik-studiet på AAU og går på 6. semester. Jeg har tidligere læst og gennemført en datamatiker uddannelse på Dania og læst et enkelt års software på AAU. Jeg er også underviser på Gotutor hvor jeg stadig har elever.

En af de ting der motiverede mig til at være lektiehjælper, er at det altid er en oplevelse at snakke med andre om de emner man er interesseret i. Derudover giver det en vis indre tilfredsstillelse at hjælpe andre med at forstå det stof, som man er passioneret om. Dette er eksemplificeret i at vores semester gruppe på universitetet altid er villige til at spørger hinanden til råds og komme med forklaringer på alt omhandlende fysik og matematik.

Som underviser er det for mig vigtigt at sætte sig ind i elevens behov. Det at artikulere ens behov, og hvor ens forståelse ligger er en kunst i sig selv, og kan selvfølgelig være svært. Jeg imødekommer dette problem, ved at initierer en åben dialog igennem ledende spørgsmål, og gør det klart for eleven at gensidige spørgsmål er mere end velkommende. Når elevens behov er skruet ind på kan man have en dialog om det faglige, hvor man guider eleven gennem tankengangen og lader dem lave ræsonementer langs vejen. Det er vigtigt for mig at give et indtryk af at emnet man underviser er tilgængeligt for eleven uanset graden af deres interesse.

Som person vil jeg karakterisere mig selv som rolig, tålmodig og har en venlig væremåde. Jeg har ofte hjulpet min lillesøster med lektier i matematik på gymnasiet. Her fik jeg lidt kommentarer fra mine forældre om, at de synes jeg virkede medgørelig og tålmodig når jeg havde hjulpet.


Fysik

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.


Matematik Niveau A

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.


Python programmering

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.


Område(r) services udbydes i:

Online

9220 Aalborg Øst

Underviseren er villig til at rejse 10 km. fra destination "Online"

Aalborg

9220 Aalborg Øst

Underviseren er villig til at rejse 10 km. fra destination "Aalborg"


 

Andre undervisere i samme kategori

Magnus Eilersen

4130 Viby Sjælland

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt