Lektiehjælp i Matematik


Intro

Jeg er en moden og livskraftig pige på 17 år Jeg er pligtsopfylende, energisk, extravert, mødestabil, har praktisksans, og kan sagtens klare stressede situationer.

Jeg kan tage store ansvarsfulde pligter og fuldføre dem med et godt resultat. Jeg er en pige, som altid er smilende, imødkommende og i godt humør, som kan lide at møde omgås nye mennesker og sprede glæde. Udover det kan jeg det danske sprog flydende, da jeg er opvokset her, og kan andre sprog såsom arabisk, og lidt engelsk.

Jeg har altid været glad at arbejde med faget matematik, desuden bestod jeg med et 10-tal i færdighedsregning og 10 i problemregning. Jeg vil gerne hjælpe børn/unge som har svært ved faget, fordi jeg ved at det kan være lidt for kompliceret at forstå matematik og at man har brug for at repetere det som læreren gennemgår i undervisning. Jeg plejer ellers også at hjælpe mine klasse kammerater hvis de har svært ved at forstå en opgave eller et emne.

Jeg bruger for det meste min fritid på, at være sammen med familien, og vennerne. Jeg bor sammen med min familie og nyder at være sammen med dem, da de har en stor betydning i mit liv. Til hverdag går jeg på studenterkursus 2årige-stx på Nørrebro.

I kan kontakte mig over

E-mail: [email protected]
Tlf: +45 31 77 34 40


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere
Aldre: 5 - 16 år
Pris pr. time: 75 kr.

Jeg underviser i faget matematik, da jeg elsker faget og er villige til at dele det viden jeg har med andre. Jeg bestod niendeklasses eksamen i matematik med to 10-taller i færdighedsregning og problemregning.


Område(r) services udbydes i:

København

2200 Nørrebro



 

Andre undervisere i samme kategori