Undervisning i Salsa

Stine Ortvad

2200 København

53 år

Kontakt

Intro

Stine Ortvad har en unik undervisningsform og formår på en meget inspirerende og glædes fuld måde at videregive sin kunnen og kendskab til salsa og cubansk dans. Det har de fleste elever sagt om hende: Stine er hård og pædagogisk, men man får virkelig lært noget her på skolen. Det er noget, der giver sved på panden, og alle får lært at danse. De elever, som allerede kan danse, bliver meget berigede af hendes enorme kapacitet.

Stine Ortvad er uddannet danser i 1997 (som den eneste europæer) på Den Nationale Danseskole (Escuela Nacional de Arte) i Havana, hvor hun studerede moderne ballet og afrocubansk dans i fem år. Herhjemme har hun i snart 20 år undervist i salsa og andre cubanske danse, og nu også Zumba. Hun startede allerede som 20-årig efter et år i Sydamerika. I dag har hun sin egen danseskole i København og afholder løbende kurser rundt omkring i landet på danseskoler, højskoler og ved store events. Stine var en af de første i Danmark til at introducere salsa for det danske publikum. Hun har været på en lang række internationale turnéer og optrådt på den cubanske Cabaret Paricien i Havana. Nu optræder hun med sin cubanske dansepartner og er for tiden leder og koreograf for dansegruppen Cuban Moves. Stine er endvidere formand og initiativtager til Cuban Culture Club, som hun har ledet i over ti år. Hun arrangerer årlige koncerter med cubanske/latinamerikanske bands på nogle af landet største spillesteder såsom Vega, Amager Bio, Magasinet og Train. Hun tilrettelægger og leder også den årlige Latin Festival. I 2007 var hun nomineret til specialprisen under Danish World Awards, den årlige prisuddeling for verdensmusik. Stine er også ofte dommer ved salsa konkurrencer rundt omkring i Skandinavien.

Optræden i TV: Musik hjørnet DR, Tema Lørdag DR, TV Lorry, Boogie, Go Morgen Danmark og Go Aften Danmark (TV2) m.fl.

Optræden i Danmark: Vega, Amager Bio, Pumpehuset, Baltoppen, Island Brygge Kulturhus, Train, Magasinet, Copenhagen Jazz Festival, Star, Diskotek IN, Club Mambo, Århus festuge, Roskilde Festival, Langelands festivalen, Værket i Randers, Slagelse Musikhus, Musikhuset Århus, El Værket, Vesterbro og Nørrebro kulturhus, Herning kongrescenter, Vesterbro og Nørrebro festivalen, Ekko fra Cuba, Viften Rødovre, Kulturnat Roskilde, Kulturnat København, Karneval i København, Karneval Ålborg, Kulturhavn København, Club Mambo, Havana, Latin Festival 2003-2010 , samt mange flere steder.

Hun har også medvirket som sanger og danser i forestillingen Evita med Sanne Salomonsen i 2003-2004 , i en lang række musik videoer og andre forestillinger herhjemme.


Salsa

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: Ikke oplyst

Jeg har undervist i over 20 år og har min egen danseskole i København, hvor vi har et helt team der tager ud og underviser både private og til større events/ fester. Vi har også en afdeling af vores team i Århus. Vi kan tilbyde Salsa, Reggaeton, Zumba, Hip Hop, Afro -Cubansk


Område(r) services udbydes i:

Danse Skolen Cuban Moves

Korsgade 29, Korsgade Hallens Dansesal

2200 København N

Underviseren er villig til at rejse 1000 km. fra destination "Danse Skolen Cuban Moves"

Stine's uddannelser

Uddannelse

Bestod i 1997

Danmark


Stine's jobs

Jobs

Danmark



Stine's præstationer

Cuban Moves

Danmark


Stine's medier

TV2 og DR

TV

 

Andre undervisere i samme kategori

roberto grinstein

2635 Ishøj

Pris Ikke oplyst

Vis profil Kontakt