Lektiehjælp i Tysk

Simone Christina

2400 København NV

Kontakt

Intro

I disse tider er der mange frustrerede forældre og børn/elever. Børnene kæmper med nogle hjemmeopgaver og det er ikke altid, at de vil have forældrenes hjælp. Eller der står en eksamen foran døren, som de måske ikke føler sig helt klar til. Er det dig, så led ikke længere. Jeg har tysk som modersmål og har 13 års undervisningserfaring i tysk, er uddannet tysk lærer ved Zahles Lærerseminarium, har læst tysk på Københavns Universitet og har været skriftlig censor for skolestyrelsen i knap 10 år og er derfor mere end rustet til at hjælpe dit barn med lektier/hjemmeskoling eller eksamensforberedelse. Frygten i forhold til eksamen ligger ofte i at der er huller i deres grundviden, så det er vigtigt for mig at vi starter her. For jo bedre de helt elementære ting sidder på rygraden, desto mindre bekymringer og stress oplever barnet, når de skal tale eller skrive tysk. Beslutninger trætter hjernen og i en eksamenssituation er disse beslutninger ekstra stressende!
Så det er jeg arbejder med barnet med er at der skal træffes færre af disse beslutninger, da det er blevet øvet så mange gange og på forskellige måder at det bare sidder - ligesom når vi taler dansk.

Hvis det er det du står og har brug for, så send mig gerne en besked, så vi kan tage en snak om hvordan vi bedst muligt hjælper dit barn.

Al undervisning sker via Zoom.

Send mig gerne en mail med hvad du søger hjælp til og dit telefonnummer og så hører du fra mig hurtigst muligt.

Kærlig hilsen

Simone


Tysk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 10 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Hej :)

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefagene tysk (som jeg fik 12 i), biologi og natur/teknologi og har tidligere læst tysk på Københavns Universitet. Derudover har jeg boet 10 år i Tyskland og taler derfor tysk svarende til modersmål. Jeg har 10 års undervisning- og privatundervisningserfaring og har siden 2010 været statslig beskikket tysk censor for FP9.

Det jeg kan hjælpe med er tysk på alt fra folkeskole- til universitetsniveau og tysk til forretningsfolk. Jeg går meget op i at tilpasse undervisningen, så den både passer til dine behov, men også til din måde at lære på.

Hvis det lyder som om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale - Er du klar til at få hjælp?

Send mig gerne en mail med hvad du søger hjælp til og dit telefonnummer og jeg ringer til dig hurtigst muligt.

Kærlig hilsen

Simone

Min timepris ligger mellem 200-400, aftales ved samtale


Område(r) services udbydes i:

Mit hjem

2400 København NV



 

Andre undervisere i samme kategori

Sabine Holm

6300 Gråsten

Pris 135 kr. / time

Vis profil Kontakt
Husein Suta

2000 Frederiksberg

Pris 226 kr. / time

Vis profil Kontakt
Lisbeth Christensen

7700 Thisted

Pris 300 kr. / time

Vis profil Kontakt
Charlotte Vad hansen

3000 Helsingør

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt
Ulla Kaaber

8220 Brabrand

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt
Evan Knudsen

6500 Vojens

Pris 175 kr. / time

Vis profil Kontakt