Undervisning i Forberedelse til castings og auditions, Skuespil og Spiseforstyrrelse og anoreksi


Intro

Jeg er universitetsuddannet dramapædagog, hvilket betyder, at jeg er god til at tage udgangspunkt i dig, dine behov og det som motiverer dig, så du får den bedst mulige undervisning ud fra hvem du er og dit niveau.

Desuden er jeg uddannet psykoterapeut fra det anerkendte institut KGI. Dramaterapi:
Jeg arbejder med dramaterapi, som er en meget nænsom form for drama, målrettet dine helt særlige behov. Fx hvis du har:
- en let til moderat spiseforstyrrelse
- lavt selvværd
- manglende selvtillid
- føler dig trist
- føler dig ensom
- ofte holder dig tilbage i sociale situationer
- gerne vil arbejde med at udtrykke følelser, fx vrede eller sorg

Jeg giver rabat til dramaterapien, hvis du er enlig forsøger, arbejdsløs, på kontanthjælp, dagpenge eller er førtidspensionist: Pris 550,- i timen.Dramaundervisning målrettet skuespillere:
Oplever du, at din stemme forsvinder, præstationsangst og/eller sceneskræk, eller andre problemer som gør dit arbejde som skuespiller svært, vil jeg også kunne give dig kvalificeret støtte til at arbejde med disse ting.

Dramaundervisning målrettet dig, som er særligt sensitiv og/eller introvert:
Hvis du er særligt sensitiv og/eller introvert og har et arbejde, hvor du skal holde foredrag, præsentere en agenda, holde et oplæg og lignende, så har jeg teknikker, der arbejder med dit udtryk og gør det skarpere og mere præcist, og samtidig vil jeg også præsentere dig for øvelser, som arbejder med at forebygge overstimulation, komme ud af overstimulationen igen samt bevare din centrering imens du er på.

Grupperabat - hvis I er minimum 4 personer og max 6 personer, tilbyder jeg også gruppeundervisning: 200 pr.person 1 time, 300 pr. person 2 timer, 400 pr person 3 timer.


Forberedelse til castings og auditions

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 850 kr.

Jeg tilbyder undervisning, hvor dine ønsker og behov er i fokus, og jeg tilrettelægger undervisningen ud fra disse. Jeg benytter især Chekovs skuespilteknikker i arbejdet med din karakter.


Skuespil

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 15 - 100 år
Pris pr. time: 650 kr.

Jeg underviser i forskellige måder at spille en rolle på. Alt efter din interesse vil vi arbejde med kroppen (fx dans, bevægelse, gestik), stemmen (fx sang, tale), karakterarbejdet (måden at komme ind i rollen på, fx Stanislavskijs, Chekhovs eller Meyerholds metode). Måske du mest har lyst til eneundervisning. Måske I er en lille gruppe, som gerne sammen vil prøve jer selv af med noget helt nyt.

Under alle omstændigheder lover jeg, at det bliver sjovt og lærerigt med både et personligt og et fagligt udbytte, hvor du finder ud af, om skuespil er noget for dig.


Spiseforstyrrelse og anoreksi

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 650 kr.

Har du en spiseforstyrrelse? Måske dramaterapi er noget for dig? Dramaterapi handler om at udtrykke sine følelser, prøve forskellige sider af sig selv af, som måske ikke er så meget i spil i det daglige og give den gas med noget, som er sjovt - i et trygt miljø.

Dramaterapi kan være at udtrykke sig gennem sang, oplæsning af digte, romaner, skuespil, tegning, dans og skuespil. Idet det hele foregår på et dramatiseret og fiktivt plan, så vil du sikkert opleve, at det er lettere at arbejde med dig selv. Der vil også være mange pauser, og jeg vil lave mange andre øvelser som fx grounding, mindfulness og yoga.

NB: Din spiseforstyrrelse skal være under kontrol for din egen skyld, min undervisning kan kun gavne dig, hvis du har en let til moderat spiseforstyrrelse eller helt er kommet ud af den.


Område(r) services udbydes i:

Respekta

Faksemosevej 2

3230 Græsted


Anne Katrine's uddannelser

Psykoterapeut

KGI

København

Bestod i 2015

Danmark

Cand.mag i dansk og teatervidenskab

RUC og Københavns Universitet

Roskilde, København

Bestod i 2006

Danmark


Anne Katrine's jobs

Undervisning i eksamensfremlæggelser og forberedelse (Job pt.)

Furesøungdomsskole

Furesø

Danmark

Dramalærer

Furesøungdomsskole

Værløse

Danmark



Anne Katrine's præstationer

Dramaundervisning på LMS

København

Danmark

 

Andre undervisere i samme kategori