Undervisning i Biologi og bioteknologi, Fysik og Matematik


Intro

Jeg tilbyder lektiehjælp i matematik samt fysik for børn på klassetrin 1.-9. klasse. Jeg er også åben for at passe fra tid til anden, hvis det skulle være nødvendigt :-)

Jeg har i min skolegang fået topkarakterer i disse to fag og også modtaget undervisning på gymnasieniveau på Birkerød Gymnasium i 8. samt 9. klasse. Derudover har jeg en tvillingebror, som jeg også hjælper med matematik en gang imellem. Jeg er god til at demonstrere for bedre forståelse for eleven.

Jeg er meget fleksibel med arbejdstider, så længe det er efter skole, men kan godt lide mine weekender frie, da jeg går i gymnasiet. Dog er det ikke udelukket, at det kunne ske en gang imellem.

https://www.facebook.com/watch/?v=10155886226086378


Biologi og bioteknologi

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 7 - 16 år
Pris pr. time: 110 kr.

Jeg har i min folkeskoletid fået topkarakter i fysik samt modtaget undervisning på Birkerød Gymnasium. Nu er jeg selv elev på gymnasiet og har bioteknologi på A-niveau.


Fysik

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 7 - 16 år
Pris pr. time: 110 kr.

Jeg fik i folkeskolen topkarakter i fysik og har også modtaget undervisning på Birkerød Gymnasium på daværende tidspunkt. Nu er jeg selv elev på gymnasiet og har fysik på B-niveau.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 7 - 16 år
Pris pr. time: 110 kr.

Jeg har i min skolegang fået topkarakterer i matematik og også modtaget undervisning på gymnasieniveau på Birkerød Gymnasium i 8. samt 9. klasse. Nu er jeg selv elev på gymnasiet og har matematik på A-niveau. Derudover har jeg en tvillingebror, som jeg også hjælper med matematik en gang imellem.


Område(r) services udbydes i:

Dit hjem

3460 Birkerød

Underviseren er villig til at rejse 2 km. fra destination "Dit hjem"


 

Andre undervisere i samme kategori