Lektiehjælp i Dansk, Dansk som andetsprog og Engelsk mm.


Intro

Jeg er igang med læreruddannelsen og har dansk som første undervisnings fag. Jeg har dermed gode kompetencer i dansk. Derudover er jeg dygtig til engelskundervisning og lektiehjælp i indskolingen og mellemtrinnet.
Jeg har været på en lang personligt psykisk rejse og har derigennem fået enorm selv indsigt og kan nemt spotte børn med problemer og har nemt ved at hjælpe dem og få dem i tale på deres niveau.
Jeg har arbejdet med børn siden jeg blev gammel nok til at være barnepige og frivillig i den lokale forening, jeg har trænet børn i håndbold og gymnastik og jeg har passet mange børn. Jeg har været i praktik på den lokale folkeskole i et år og derigennem fået en masse erfaring med at undervise og hjælpe børn med lektier og deres konflikter og problemer i deres liv.

Jeg er et tålmodigt menneske der virkelig elsker at hjælpe og støtte børn og børn har det med at betro sig til mig, og det rum jeg kan skabe for at barnet føler sig trygt og vil give sig hen til læring og fortrolighed er utrolig vigtigt for mig.


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 13 år
Pris pr. time: 110 kr.

Ønsker dit barn at forbedre sine faglige kompetencer i dansk? dit barn har måske svært ved faget, grammatikken, sammensatte ord, forståelse af tekster eller andet. Dette kan ændres ved ene undervisning, hvor det kun er dit barn der er i fokus.


Dansk som andetsprog

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 120 kr.

Er du udlænding i Danmark og ønsker at lære det danske sprog at kende, helt fra bunden? eller fra midten? Jeg guider dig og underviser dig, vi bruger engelsk som fælles sprog til at starte med og arbejder os derfra over i at ende med at bruge dansk som fælles sprog.

Are you a foreigner in Denmark and want to get to know the Danish language from scratch? or from the middle? I will guide you and teach you, we use English as a common language to start with and work from there to end up using Danish as a common language.


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 10 år
Pris pr. time: 110 kr.


Motivation og coaching (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 250 kr.

Har du eller dit barn udfordringer i livet? Jeg har selv haft udfordringer i mit liv og har gennem praktisk erfaring mulighed for at hjælpe dig med din udfordring, jeg er ikke psykolog, men jeg har selv været igennem lang rejse igennem psykologer, terapeuter, læger mv. og kan trække denne erfaring ned for at hjælpe dig eller dit barn.
Jeg har især erfaring med depression og angst og igennem disse diagnoser lavt selvværd og dårlig selvtillid.


Område(r) services udbydes i:

Mit hjem eller via Skype

Hjortevej 5

6950 Ringkøbing



 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt