Lektiehjælp i Engelsk, Matematik og Tysk


Intro

Hej,

Jeg hedder Qasim, og er 18 år gammel. Jeg går mit sidste år på handelshøjskolen. Jeg er desuden mentor i mentorDanmark teamet og desuden også hos GoTutor og DinTutor. Jeg elsker at undervise, da jeg føler mine elevers succes er min succes. Jeg underviser i Matematik og Engelsk til elever i folkeskolen. Jeg underviser desuden også i Tysk helt fra begyndere til b-niveau på Gymnasiet.

Jeg tilrettelægger min undervisning præcist for den enkelte elev, dvs. jeg kigger på hvad der er pensum, for pågældende elev, og dette bliver undervisningen dermed tilrettelagt ud fra elevens niveau og pensum. Grunden til dette er, uanset om man kan alle begreber, er det nødvendigt at vide i hvilken sammenhæng der skal drages nytte af dem, da det er dette, som er med at give points og gode karakterer i underviserens øjne.

Målet for mig er ikke kun at øge elevens karakterer i skolen, derudover er det også at motivere eleven til at forstå at dagens Danmark ikke er fedt at leve i uden en uddannelse, og give eleven en foreståelse af hvad han/hun kan bruge en uddannelse til. Derudover et mit mål også at give eleven mere selvtillid og en større lyst og glæde for skolen.

For i sidste ende er studieårene nogle af de bedste år, og jeg føler ikke det er fair, at nogle elever ikke er glade for at tage i skole hver morgen, grundet de måske er bagud i et fag eller lignende.

Jeg er desuden meget fleksibel hvad angår arbejdstider, og kan også godt længere ud end Albertslund, da jeg har bil. (Transporttillæg kan forekomme)

Jeg ser frem til at høre fra jer/dig!

Bedste hilsner,

Qasim


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: Ikke oplyst

Kun folkeskoleelever


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: Ikke oplyst

Kun folkeskoleelever


Tysk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 12 - 17 år
Pris pr. time: 150 kr.



 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt