Undervisning i Dansk som andetsprog, Engelsk og Spansk


Intro

Hej, og tak, fordi du kigger forbi min profil!

For at give dig en lynintroduktion af mig er mit navn, Stine Jensen. Jeg er 33 år gammel og uddannet cand.mag. i oversættelse og interkulturel formidling, spansk og engelsk, ved Salamanca-universitetet i Spanien (La Universidad de Salamanca). Herudover har jeg en ba.ling.merc. i international virksomhedskommunikation, spansk og europæiske studier, fra Copenhagen Business School. Jeg har været en del i udlandet, hvilket har gjort, at jeg efterhånden selv har fået en del sprog med i bagagen: dansk (modersmål), spansk og engelsk (C2-niveau), fransk (C1-niveau), tysk (B2-niveau) og italiensk (B1-niveau). Sprog har både været mit levebrød og min interesse. Der kan være både fordele og ulemper ved at vælge en underviser, som selv har måttet lære det sprog, vedkommende underviser i. Fordelen er, at man måske nemmere kan sætte sig i de studerende sted og kender og har prøvet kræfter med sproget og de udfordringer, det giver, på egen krop. Eksempelvis læser jeg selv stadig italiensk og har derfor stået (mange gange) i situationen, hvor jeg skulle lære et sprog og en kultur at kende, helt fra bunden. Til fordelene kommer derfor, at jeg har udviklet en vis metode og erfaring, som jeg selvfølgelig deler med dig. Ulempen vil altid være, at man aldrig bliver indfødt. Når vi når til dette punkt, og jeg ikke kan lære dig mere, sender jeg dig videre.

Timeprisen er vejledende, da jeg underviser i alt fra de helt små - hvis du som forælder eksempelvis ønsker at give dit barn et ekstra sprog - pensumsupplerende undervisning, f.eks. skole- eller gymnasieelever, til fuldt tilrettelagt undervisning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Dansk som andetsprog

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 650 kr.

Dansk er godt at kunne, hvis man bor i Danmark, eller arbejder med det danske marked. Jeg er dansk og har i en del år arbejdet med dansk professionelt - jeg kan derfor godt lære dig at sætte komma. Undervisningen tilrettelægges efter ønske fra alt fra undervisning til de helt små børn, hvis du eksempelvis ønsker at styrke dit barns danske, hvis I selv taler et andet sprog i hjemmet, lektiehjælp og/eller supplement til et pensum på en sprogskole til decideret privat- eller holdundervisning. Det skal dog lige understreges, at jeg underviser i dansksproget og ikke som udgangspunkt i tekstanalyse, litteraturhistorie, m.m. Den angivne pris varierer derfor alt efter, hvilken form for undervisning, der ønskes. Dog gælder det for alle kurser, at den studerende skal kunne bruge sit danske både mundtligt og skriftligt, som det tales af os.


Engelsk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 650 kr.

Engelsk er et verdenssprog, som tales i store dele af verden, dog tager min undervisning udgangspunkt i det, man kalder "International English", som jeg selv taler, og som man ofte møder i det professionelle liv. I mange år har jeg arbejdet med og på engelsk både i privat og offentligt regi. Undervisningen vil dog indeholde emner fra de engelsktalende områder i verden, medmindre andet ønskes, og tilrettelægges efter ønske fra alt fra undervisning til de helt små børn, hvis du eksempelvis ønsker at give dit barn et sprog til fra barnsben, lektiehjælp og/eller supplement til et pensum for skolebørn/gymnasieelever til decideret privat- eller holdundervisning. Den angivne pris varierer derfor alt efter, hvilken form for undervisning, der ønskes. Dog gælder det for alle kurser, at engelsk er et sprog, som den studerende skal kunne bruge både mundtligt og skriftligt, som det tales af de engelsktalende.


Spansk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 650 kr.

Spansk er et verdenssprog, som tales i store dele af verden, dog tager min undervisning udgangspunkt i spansk fra Spanien, som jeg selv taler. Undervisningen er dog ikke begrænset til emner fra Spanien, men fra hele den spansktalende verden og tilrettelægges efter ønske fra alt fra undervisning til de helt små børn, hvis du eksempelvis ønsker at give dit barn et sprog til fra barnsben, lektiehjælp og/eller supplement til et pensum for skolebørn/gymnasieelever til decideret privat- eller holdundervisning. Den angivne pris varierer derfor alt efter, hvilken form for undervisning, der ønskes. Dog gælder det for alle kurser, at spansk er et sprog, som den studerende skal kunne bruge både mundtligt og skriftligt, som det bruges af de spansktalende. Erfaring på alle niveauer.


Område(r) services udbydes i:

Hos dig

2610 Rødovre

Underviseren er villig til at rejse 50 km. fra destination "Hos dig"


 

Andre undervisere i samme kategori

Oliver Dagnø

3050 Humlebæk

Pris 175 kr. / time

Vis profil Kontakt
Cristina Pelayo

8000 Aarhus

Pris 110 kr. / time

Vis profil Kontakt
Ana Isabel Abanto

9000 Aalborg

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Marlene Dobrick

6715 Esbjerg

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Adam Tankard

2800 Kongens Lyngby

Pris 120 kr. / time

Vis profil Kontakt