Undervisning i Rap og Viden om filmgenrer


Intro

Jeg har en cand.mag. i Historie og har en enorm viden om filmhistorie. Jeg hjælper gerne med lektier i Historie, og jeg underviser/hjælper ligeledes gerne i Filmhistorie.

Derudover har jeg over 10 år optrådt rundt omkring i hele landet med improviseret rap. Vil du lære at rappe, så er du derfor også kommet til den rette.


Rap

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 150 kr.

Jeg har i 10 år optrådt rundt omkring i Danmark med rapmusik - især improviseret rap. Jeg har brugt det i diverse forskellige sammenhænge lige fra battle-konkurrencer til festlige arrangementer (store som små) eller i forbindelse med undervisning.
Jeg har også afholdt flere workshops i Rap, hvor jeg specifikt har tilbudt at undervise børn og unge i at lære at rime, rappe og associere kreativt.


Viden om filmgenrer

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne og eksperter.
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 100 kr.

Jeg er uddannet historiker (cand.mag.), men mit helt store ekspertfelt er Filmhistorie. Jeg har i årevis nærstuderet filmhistoriens udvikling og har overblik over alle de vigtigste filmbølger, instruktører og genrer på tværs af tid og geografi.
Jeg er ekstremt passioneret omkring at tale om film, og jeg vil elske at lære fra mig og diskutere filmhistorie med jer.


Område(r) services udbydes i:

Aalborg

9000 Aalborg

Underviseren er villig til at rejse 20 km. fra destination "Aalborg"


 

Andre undervisere i samme kategori