Lektiehjælp i Matematik og Tysk


Intro

Hej,
jeg hedder Pia og er 24 år gammel. Jeg er født og opvokset i tyskland, hvor jeg blev student i 2017. Jeg tog et Sabbatår, hvor jeg rejste til Kanada og i 2018 flyttede jeg så til København for at læse Matematik på Københavns Universitet. Jeg er nu igang med at læse min kandidat i matematik og ved siden af studiet arbejder jeg for Københavns Kommune Ungdomsskolen som lektiehjælper i Matematik og Tysk på forskellige Gymnasier i København. Jeg har tidligere arbejdet som privat lektiehjælper for GoTutor, og MathTutors Jeg har altså erfaring med at undervise grupper og en til en undervisning.

Jeg er klar til at holde møderne enten hos mig, dig eller et helt 3. sted, alt efter, hvad der passer bedst for dig.

Jeg glæder mig at høre fra dig.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstår emnerne så du nemmere kan løse dine opgaver. Jeg vil tilrette lægge undervisning sådan, at du får de bedste resultater uden frustrationer.

Jeg har en bachelor i matematik og er nu igang med min kandidat. Igennem mit studie har jeg både haft de typiske matematik kurser, men også kurser indenfor hvordan man underviser i matematik.


Tysk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 180 kr.

Jeg er født og opvokset i Tyskland, så jeg er flydende i tysk. Jeg vil gerne give dig lektiehjælp og derigennem vise dig, at tysk ikke behøver være så besværligt. Så hvis du sidder fast med en opgave så kan jeg sikkert hjælpe og desuden fremme forståelsen i sproget.


Område(r) services udbydes i:

Amagerbro

2300 København S

Underviseren er villig til at rejse 6 km. fra destination "Amagerbro"


 

Andre undervisere i samme kategori

Sabine Holm

6300 Gråsten

Pris 135 kr. / time

Vis profil Kontakt
Husein Suta

2000 Frederiksberg

Pris 226 kr. / time

Vis profil Kontakt