Lektiehjælp i Dansk, Matematik og Matematik Niveau C mm.


Intro

Som underviser er jeg kreativ i mine forklaringer og illustrationer, jeg læser altså ikke blot op fra bogen, men gør mig tværtimod umage med at forklare tingene på forskellige måder, der fanger elevens interesse. Jeg går også gerne i tænkeboks, for at finde en måde hvorpå eleven forstår et emne. Generelt set er jeg god til: at lære fra mig, at rose godt arbejde og at motivere til mere læring. Mine erfaring har vist, at mange børn og unge har en idé om at specielt matematik er et svært fag, men hver gang de får en sejrs følelse i et fag de betragter som svært, får de samtidig en lyst- og et mod til at lære mere - dette er mit mål med hver enkelt time. Jeg skaber gode relationer til mine elever, ved at vise dem at jeg er der for at hjælpe dem, jeg er forstående for hver enkeltes problemer, og jeg er klar på at hjælpe, med det der nu er behovet for hver enkelt.
Min måde at undervise på, og min måde at skabe gode relationer til eleverne på, er lige netop, det der gør mig til en god underviser. Hos mig er hver enkelt elev og dennes behov i fokus, hvilket det netop skal være, for at et underviser-elevforhold skal fungere optimalt.

Jeg er lektiehjælper ved GoTutor, fordi jeg brænder for at hjælpe hvor jeg kan. Da mine to søstre var yngre, og havde brug for dette, hjalp jeg dem med både matematik-, dansk- og engelsklektier. Den yngste underviste jeg tilmed i matematik emner for 4-6 klasse, hun ikke havde forstået da de blev gennemgået i skolen. Derudover har jeg hjulpet min storebror igennem hans matematik forløb på grundforløbet til hans uddannelse, og tilmed givet ham end følelse i en alder af 26 år, at matematik ikke behøves at være så svært, som hans selv går og gør det til.

Som person er jeg ambitiøs og fuld af gå på mod. Jeg er altid smilende, imødekommende og forstående, og jeg sætter en ære i, at dem jeg underviser, får en masse ud af undervisningen, og sidder tilbage med en sejrs følelse. Meget af min tid går med mit jurastudie og dertilhørende læsning samt diverse arbejde. Jeg nyder dog i min fritid at tilbringe tid med venner og familie, samt at træne.


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 135 kr.

Dansk fra 0 klasse til 3 g.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 135 kr.

Matematik fra 0 klasse til og med 10 klasse.


Matematik Niveau C

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 135 kr.


Matematik Niveau D

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 135 kr.


Område(r) services udbydes i:

Online eller hos eleven

4540 Fårevejle

Underviseren er villig til at rejse 25 km. fra destination "Online eller hos eleven"


 

Andre undervisere i samme kategori