Lektiehjælp i Dansk, Engelsk og Sang mm.


Dansk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 5 - 17 år
Pris pr. time: 150 kr.

Mit modersmål! Dansk... De sproglige fag har altid været mine styrker, og dansk er bestemt ikke nogen undtagelse.
På trods af, at jeg er 16 år, gik jeg på ATU (Akademiet for Talentfulde Unge)- et forløb for 2019-2020, der fokuserede på talentudvikling af dygtige elever.
Foruden det har jeg et forfattersite på MIFF (en politisk organisation, der beskæftiger sig med Mellemøsten med over 11-tusinde medlemmer i Norge). Har sidst men ikke mindst en supersprolig linje på mit gymnasium, hvilket vil sige, at jeg har taget et aktivt valg om at fokusere på sprog i min akademiske dagligdag.

Jeg har styr på både mundtlig dansk og skriftlig dansk, og jeg er sikker på, jeg vil være den perfekte lærer for dig, da jeg bruger min viden om dansk grammatik samt skriftlig fremstillings-evner til mine artikler på MIFF.

Vælger du mig som tutor, er jeg sikker på, vi sammen får rykket dit niveau.
Jeg er resultatorienteret, og sætter du et mål, vil jeg gøre ALT, hvad der er i min magt for at få dette mål opfyldt. For at vi sammen kan opnå dine mål i dansk, ligger der b.la i, at der ALDRIG er nogen dumme spørgsmål, samt at undervisningen burde skræddersyes til DINE behov.

Glæder mig til at høre fra dig!
Bh
Max:)


Engelsk

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 6 - 17 år
Pris pr. time: 150 kr.

Jeg har altid været fagligt dygtig i de sproglige fag, og engelsk er INGEN undtagelse.
Jeg har brugt mit engelske hele mit liv. Fra klasselokalet i mundtlig- og skriftlig engelsk, til når jeg turnerede i udlandet med mit kor, hvor jeg var tvunget til udelukkende at kommunikere på engelsk for at kunne snakke med lokale og andre godtfolk.
Til dagligt går jeg på en supersprolig studieretning på mit gymnasium, hvilket vil sige, at jeg har engelsk på A-niveau. Jeg har altså taget et aktivt valg om at beskæftige mig med engelsk i min akademiske hverdag.

Min approach med hensyn til fremmedsprog er, at man sagtens kan kunne en masse teori, man har læst i en bog, men ikke vide, hvordan man videreformidler det, da man hverken har passion eller praktisk erfaring med sproget. En "learning by doing"-teknik er på mange måder en langt bedre approach!

Vælger du mig som tutor i engelsk, vil du få en resultatorienteret og en utrolig ambitiøs lærer, der fokuserer på DIN udvikling. I det ligger der b.la i, at undervisningen skræddersyes til DINE behov, samt at der ALDRIG er nogen dumme spørgsmål.


Glæder mig til at høre fra dig!
Bh, Max:)


Sang, stemme og vokal (Generelt)

Udbydes til: Private & grupper
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Fra 2016- december 2019 var jeg medlem af Det Danske Drengekor- et af Danmarks bedste kor. Det var der, jeg fik STYR på sangteknikken, og dét banede vejen for, at jeg blandt andet har sunget til flere forestillinger på det Kongelige Teater (fire forestillinger), at jeg har turneret rundt i Europa, samt at jeg har sunget for større personligheder som Paven.

I dag synger jeg i et kor sammen med mine ekskormedlemmer og underviser andre i sang!
Vælger du mig som stemmetræner/sangcoach, er DIT niveau og DIN udvikling det afgørende for mig. Jeg vil skræddersy undervisningen til dig, så du får de bedste redskaber for at blive en bedre sanger!
Glæder mig til at høre fra dig=)

(privat sangtime= 200 kr. (det er inkl. forberedelse) )
(for grupper= 100 kr. (grupper mindst à tre personer)


Område(r) services udbydes i:

København

2100 København

Underviseren er villig til at rejse 6 km. fra destination "København"


 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt