Undervisning i Biologi og bioteknologi, Engelsk og Matematik


Intro

Hej, jeg er en 19-årig gammel pige i Kgs. Lyngby, som tilbyder lektiehjælp op til gymnasialt niveau :))

I 2020 blev jeg student fra Virum Gymnasium (stx) med et snit på 11,1, og jeg skal nu i gang med mit 3. semester af Teknisk Biomedicin på DTU.
På grund af min interesse og viden indenfor naturvidenskab ønsker jeg at vejlede i fagene bioteknologi, matematik og engelsk, som også alle er fag jeg har fået 10 eller 12 i.

En af mine faglige styrker er mine analytiske hjerne, der bl.a. gør det nemt for mig at bryde et stort og svært emne i mindre bidder, så det bliver mere overskueligt og lettere at forstå. Derudover er jeg også et meget tålmodigt menneske, som forstår skolens frustrationer, og jeg håber at jeg gennem mine metodiske forklaringer kan give dig en bedre forståelse indefor et eller flere fag!

Hvis jeg har fanget din interesse eller hvis du sidder og har flere spørgsmål, så må du endelig kontakte mig over menti.dk, mail eller sms:

Mail: [email protected]
SMS: 22 26 19 62


Biologi og bioteknologi

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Jeg havde bioteknologi A på gymnasiet og det fylder også en del af min nuværende Teknisk Biomedicin-bachelor på DTU. Dette har gjort, at jeg har en god forståelse indenfor mange relevante bioteknologiske emner.


Engelsk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Jeg havde engelsk B på gymnasiet og bruger stadigvæk engelsk aktivit i min dagligdag. Dette har gjort, at jeg har et stort ordforråd, som kan bruges til bl.a. at pifte engelsk afleveringer op ved at gøre sproget mere levende.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.

Jeg havde matematik A på gymnasiet og har haft matematik 1 på DTU, som strakte sig over et år. Jeg er god til at identificere forskellige opgavetyper samt forklare og forberede fremgangsmåder for enhver opgavetype.


Område(r) services udbydes i:

Virtuel undervisning

2800 Kgs. Lyngby

Mit private hjem

Lundtofteparken 24, 1. TV

2800 Kgs. Lyngby

Underviseren er villig til at rejse 3 km. fra destination "Mit private hjem"


 

Andre undervisere i samme kategori

Cleo Godtkjær

2970 Hørsholm

Pris 150 kr. / time

Vis profil Kontakt