Undervisning i Konditionstræning (Cardio), Motivation og coaching og Styrketræning & fitness


Intro

Flere års erfaring indenfor fitness/styrketræning samt personlig træning. Jeg sætter stor pris på, at kunne hjælpe almindelige mennesker med, at få en bedre og mere positiv hverdag. Træning er ikke bare for folk som skal tabe sig, eller blive store muskelbundt. Træning er så meget mere, både i forhold til mentalt og fysisk energi til din dagligdag. Hvad end du allerede er igang, eller helt ny, så hjælper jeg dig gerne. Alder, personlighed osv betyder ingen ting for mig, jeg skal nok medbringe det store smil og høje humør, og sørge for, at du går derfra med hovedet løftet højt og en stor lyst til, at ville fortsætte :-)

Har du spørgsmål eller lign. er du meget velkommen til, at skrive til mig med din problemstilling og-eller ønske, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.


Konditionstræning (Cardio)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 350 kr.


Motivation og coaching (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 350 kr.


Styrketræning & fitness

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 350 kr.

Ønsker du, at komme i bedre form? opbygge muskler? eller noget helt tredje, men ikke lige helt ved hvor du skal starte? Eller måske har du blot brug for en, som kan introducere dig til forskellige øvelser/maskiner og korrekt udførelse af disse? Hvad end din problemstilling er, hjælper jeg dig gerne.

Jeg har trænet i flere år, og har stor viden både indenfor teknik og korrekt udførelse i forhold til løft og træk. Teknikken er vigtig, faktisk er den meget vigtigere end de antal kilo vi løfter. Så hvad end du allerede er igang med træning, men blot ønsker hjælp til videreudvikling, eller om du er helt ny til træning og gerne vil have hjælp hele vejen rundt, så skriv endelig :-)

Alder for mig er blot et tal, så hvad end du er 20 eller 80, så handler det hele om mentalitet, og du vil hurtigt mærke sammen med mig, at mentalitet og højt humor er noget jeg ligger stor vægt på, for at få en positiv oplevelse samtidigt med resultater.

Jeg træner selv i Fitness World, så medlemsskab her er påkrævet.


Område(r) services udbydes i:

Aalborg Ø

9220 Aalborg Ø

Underviseren er villig til at rejse 20 km. fra destination "Aalborg Ø"

Aalborg

9000 Aalborg

Underviseren er villig til at rejse 20 km. fra destination "Aalborg"


 

Andre undervisere i samme kategori

Mikkel Kristensen

4400 Kalundborg

Pris 250 kr. / time

Vis profil Kontakt