Undervisning i Computer og Matematik


Intro

De stærkeste faglige kompetencer, jeg kan tilføre jobbet som lærer er matematik, idræt og historie. Derudover har jeg stor erfaring med N/T, dansk, kristendom og engelsk. Alle indenfor 1. - 7. klassetrin.

I min nuværende ansættelse fungerer jeg som skolens IT-ansvarlige. Det betyder jeg er på forkant med tingene og lærer fra mig til mine kolleger og elever. Dette nyder jeg og det ligger i god forlængelse af min interesse for IT. Jeg har også den fornøjelse at være initiativtager til at stable det nye fag eSport på benene. ESport er blevet en stor succes, og har fået stor medie omtale. Desuden har jeg stået i spidsen for First Lego League, hvor mine hold har opnået flotte resultater, selvom vi konkurrerede imod bl.a. gymnasieklasser.

Jeg lægger meget stor vægt på tillid og anerkendelse – både ved kolleger, forældre, og ikke mindst hos eleverne. Jeg er også af den overbevisning, at trives folk, så får man det bedste ud af dem. Det være sig både elever og kolleger. Så dette har jeg stort fokus på.

En god lærer forstår at få alle elever med i timerne. Det vil I opleve, hvis I ansætter mig. Med min faglige udvikling fra 2001 til i dag, får I en kollega, der løser opgaverne her og nu og ikke er bange for at tage det næste skridt. Min tilgang til tingene har indtil videre båret frugt, og jeg ser især stor fremgang hos de elever som har haft det svært både fagligt og socialt. Flere inklusions børn har, efter de er stoppet på skolen, ønsket at holde kontakten med mig.


Computer (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede, erfarne
Aldre: 6 - 100 år
Pris pr. time: 100 kr.

Er lærer med solid IT erfaring, og fungerer som IT leder/chef på min skole.

Der kan derfor fåes hjælp indenfor en meget bred vifte indenfor IT


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 5 - 100 år
Pris pr. time: 100 kr.

Har undervist i matematik i folkeskolen i nu 14 år. Så har en solid pædagogisk tilgang til tingene, og er god til at lære fra mig.


Område(r) services udbydes i:

Hjemme eller hos dig

8450 Hammel

Underviseren er villig til at rejse 75 km. fra destination "Hjemme eller hos dig"


 

Andre undervisere i samme kategori

Magnus Eilersen

4130 Viby Sjælland

Pris 200 kr. / time

Vis profil Kontakt